Informace o serveru

R
Připojit se na server

Číst diskuzi

Lagy
RadoC9
Zdravíčko. Mám taký problém, že mi minimálne raz za deň tak lagne hra, že je neviem vypnúť. Tým, že sa hodím na plochu (na tej ploche mam take rozlíšenie ako v hre) tam na lište je zapnuté GTA a kliknem pravým a dam zavrieť okno tak to nič nerobí, cez správcu úloh tak isto nič. Jediná vec ktorú môžem spraviť je to, že reštartujem počítač.
Je tu niekto, kto s týmto mal problém a vedel by mi poradiť ako to fixnúť?
Dakujem za pomoc.
Nuca
Zdravím, dělá ti to jenom u gtčka nebo i u jiných her ?
img.tpx.cz/uploads/27pH.png
Volání do Free Radia 2024

Xmas party 2023 adminteam
img.tpx.cz/uploads/xmas party 2023..png
reinz
Máš gta z netu nebo steam verzi?
since 2012

superparba.eu/includes/player_signatures.php?user=7349

img.tpx.cz/uploads/reinzbotexe.png
huDO
Taky se mi to stalo jak jsem sel do esc a chtel jsem otevrit mapu, musel jsem pc vypnout natvrdo. Mi pomohlo stahnuti noveho gta sa, nebo jeste zkus jiny crack. Neco z toho ti bude fungovat.
_DarkOne
toto se mi také stávalo , vytvořil jsem si na to .exe prográmek (nejdřív .bat script a poté převeden na .exe aby šel dát do lišty dole) který ukončil proces gta_sa.exe , bohužel kdybych ti to tu měl rozepisovat , trvalo by to fakt dlouho , takže přikládám video jak vytvořit .bat "script" na ukončení procesu a poté video jak můžeš převést .bat na .exe a dát si ho do té dolní lišty , když se ti GTA sekne , klineš na windows tlačítko na klávesnici , zobrazí se ti ta lišta a ty klikneš na ten prográmek kterej ti instantně ukončí gta_sa.exe , někomu se to možná líbit nemusí ale funguje to skvěle , tak doufám že pomůže
//EDIT : Některý anti-virus ti toto může označit jako hrozbu tak si to kdyžtak přidej to vyjímek
//EDIT2: Pokud ti to nebude fungovat , nastav aby se ten program "spouštěl jako správce" (klikneš na něj pravým » kompatibilita » zaškrtni spusit jako správce a klikni na "uložit" pro uložení změn ,a pokud budeš program přesouvat do jiné složky, nezapomeň ho odenbrat a znovu přidat do té lišty aby se aktualizovala lokace kde se ten program nachází

Upravil/a _DarkOne dne 02.07.2019 13:23
superparba.eu/includes/player_signatures.php?user=28151
RadoC9
Robí mi to len u GTAčka a GTAčko mam z netu stiahnuté.
Nuca
A to gta je čistý nebo v něm sou nějaké mody ? např:Timecyc skiny na auta atd ?
img.tpx.cz/uploads/27pH.png
Volání do Free Radia 2024

Xmas party 2023 adminteam
img.tpx.cz/uploads/xmas party 2023..png
RadoC9
Nene čisté, žiadne mody nič. Ked som to davnejšie hrával na staršom notebooku tak nič take, ale odkedy mam nový gaming PC tak sa to deje.
Antihrdina
Citace
RadoC9 napsal:

Zdravíčko. Mám taký problém, že mi minimálne raz za deň tak lagne hra, že je neviem vypnúť. Tým, že sa hodím na plochu (na tej ploche mam take rozlíšenie ako v hre) tam na lište je zapnuté GTA a kliknem pravým a dam zavrieť okno tak to nič nerobí, cez správcu úloh tak isto nič. Jediná vec ktorú môžem spraviť je to, že reštartujem počítač.
Je tu niekto, kto s týmto mal problém a vedel by mi poradiť ako to fixnúť?
Dakujem za pomoc.

Čau, toto dělá i mně. Je to prostě daň za to, že sampko je x let stará hra, která je nekompatibilní. Dám ti radu, nemusíš restartovat celý PC, ale stačí se jen odhlásit jako uživatel a znovu se přihlásit.
RadoC9
Nevyrieším to niako, qark presne tak, odhlasenie postači.
Môžte zavrieť.
MaReK_
Lock!
king

3.5.2011 Správně
3.5.2012 Správně
3.5.2013 Správně
3.5.2014 Správně
3.5.2015 Správně
3.5.2016 Správně
3.5.2017 Správně
3.5.2018 Správně