Informace o serveru

R
Připojit se na server

Číst diskuzi

"Modrá smrt"
Pitras
Zdravím.

Nevím co to je, ale údajně podle wikipedie se to jmenuje modrá smrt.
Pokaždé co vypnu večer PC, další den ho zapnu a nikdy mi nenačte na poprvé. Normálně se zapne, potom mi začne blikat obrazovka a vypne se. Naskočí tam přesně toto.

[img]http://img828.imageshack.us/img828/7181/imag0028v.jpg[/img]

Obrázek pořízený z inzernetu, ale je to úplně to stejné kde to jednomu chlápkovi dělá taky.

Většinou mi to padá když najedu na internet, zapnu nějaké video nebo i když se připojím na SP.

Počítač už jsem do opravny dával, "opravili" mi ho, ale po cca 3 dnech to dělalo zase.

Grafické ovladače jsem přeinstaloval několikrát, vyčistil PC, nemám tady ani jeden vir.
Když ale rozeberu PC a prohodím ramky, tak mi to už načte v pohodě. PC jede normálně. Potom až ho zase večer vypnu a ráno chci zapnout tak to už nejede.

Je to takový koloběh.

Budu moc rád za každou radu.
cfcHazard
koupit novej pc :D
Pitras
Citace
cfcHazard napsal:

koupit novej pc :D

Chci objektivní rady takže tu laskavě nenahrabavej když ani nevíš která bije...
Koldy
Zkus vyluxovat prah z vnitřku počítace ... Taky jsem tam měl něco podobného a pak mi to začlo fungovat v phoodě :-) Koukni jestli nemáš hodně prachu na filtru .
NYPD_ONDAJEE
myslím že v tomto skor pomože preinštalácia Winu alebo zmenenie úplne iného operačného systému Windows je touto už legendárnou chybou známi pri predstavovaní WIn 98 im túto chybu vyhodilo počas živého prenosu..
Upravil/a NYPD_ONDAJEE dne 24.09.2013 15:19
zorys
A nebo nejlépe, zjistit co ti píše s tím proč ti to padá, a odstranit to může to být SHut Down Vir, a nebo přeinstalovat WIn, to je nejlepší řešení., a nebo jak psal koldýsek, vyluxovat.
Upravil/a zorys dne 24.09.2013 15:21

i.imgur.com/WHTT459.gif

media.discordapp.net/attachments/834840423658160168/923953281573720084/unknown.png
Flo_rida
Stáhni si Advanced system care a pročisti si to Smile Odinstaluj a odstraň nepotřebné programy, stáhni si všechny nejnovější aktualizace.
Sem tam se modrá smrt zobrazí každému a i ten nejvýkonnější stroj jednou spadne, jak často ti to dělá ? Soustřeď se první na software Smile
Upravil/a Flo_rida dne 24.09.2013 15:24
Koldy
Jo podle mě je taky njelepší přeinstalowat windows
Spam_
Tento problém mám , bolo by dobré keby si hodil sem fotku tvoju lebo tie errory môžu byť z procesora ,...
Pitras
Dělá mi to každý den, přesně jak jsem psal, pokud je PC dlouho vypnutý, zapnu ho a modrá smrt...

Spam, ten obrázek co jsem tam dal, to je uplně to stejné. Zkusím to kdyžtak zítra, pokud to zas spadne tak to vyfotím.

Zkusim poaktualizovat vše co to půjde. Pokud to zas nepojede tak to dám asi přeinstalovat.
zorys
Citace
Grafické ovladače jsem přeinstaloval několikrát, vyčistil PC, nemám tady ani jeden vir.

Nějaké viry, to nepozná, já měl virus rovnou ve složce S Win, zatěžoval mi procesor, když jsem hýbal myší zatěžovalo mi to processor, a dělalo to pokuď vím i Rutimovi, a já mu s tím pomohl, může to být ve Win... Nějaký vir.

i.imgur.com/WHTT459.gif

media.discordapp.net/attachments/834840423658160168/923953281573720084/unknown.png
Flo_rida
No, zkus ještě přeinstalovat ovladač základní desky Smile
Zbytečně nereinstaluj win, může to být nestabilitou procesoru, RAMek,...
Než se rozhodneš pro reinstall, stáhni si Prime95 (na zatěžení CPU) a pár hodin ho nechat běžet - co nejdýl můžeš. Pak zkus memtest86 a vytvoř bootovací CD a nabootuj Smile
Zkontroluj si ještě teploty například v AIDĚ, až víš, na čem jsi.
samp1
mam na noteboku stejny problem ja zase vyberiem HDD a dam nazad a slape to asi 2 tyzdne potom mi to robi zase a je to citlive na otrasy "/
Bratek
Vyfoukat počítač ze vnitř, vyčistit od prachu. Mě pomáhá kompresor :D

Pokud nepomůže tak reinstall winu ;)
Respy
Mne toto robilo keď mi odišiel disk lenže mne už ďalej nenabehol ale robil túto "modrú smrť" do nekonečna.Vyskušaj to prečistiť ako píše Asmodeus.
Alobal
Já tohle znám jako své boty, mám to každý den, někdy i 3x denně. Udělal jsem všechny ty aktualizace, i windowsu. Pročistil celý NB, všechny ty hovadinky ale stále nic. Zajímávé ale bylo, že se mi to vždycky stalo, když jsem byl v prohlížeči, resp. v chromu. Napadlo mě zkusit používat Gozillu a od té doby je to zatím v klidu. S péťánkem sem o tom hodněkrát mluvil a ta "modrá smrt" je u mě úplně stejná. Zjišťoval jsem si, co to vlastně je a na wikipedii jsem našel i přesný PŘEKLAD modré smrti.
Spam_
No u mňa keď mi to hádzalo bol problém v procesore . Keď máš pc v záruke tak to skús odniesť technikovy.
Dardalejdant
Ja som sa stým babral 2 týždne a aj tak som nič nevyriešil.
Zálohuj si súbory a reinstall win.
ak to vyriešiš nejako inak daj mi vediet do PM ako.
JeFF_
Nejlepší by bylo,kdyby si nám tu hodil log z počítače např. z aplikace RSIT,nebo hijackthis.
Je mnoho možných variant,ale bez logu a dalších testu ti bohužel nepomůžeme.

A dávát tento problém na herní portál není ta nejlepší volba. Existují počitačová fora,kde jsou vystudování IT odborníci.
Ruda
Pokud tam není problém v tom PC tak by ti to neházelo že jo, mě se to stávalo docela často o prázdninách, teďka tak jednou za tejden. Od doby co jsem defragmentoval PC a pročistil to tak to jede v pohodě.
Přejít na fórum:
Anketa
Kupujete už dárky na Vánoce?
Ano, už je nejvyšší čas
7 Hlasů
13%
Ano, miluji nakupování dárku
2 Hlasů
4%
Ne, je ještě čas
14 Hlasů
25%