Informácie o serveri

R
Pripojiť sa na server

Čítať tému

Nechtěná změna IP
Teczka83
Zdravím!

Poslední dobou mám problém s výpadky hlavního jističe v bytě. I přesto, že jsem pryč a nic doma neběží, tak to prostě vypadne. Problém již řeším. Ale jde mi o to, že při každém výpadku se mi změní IP adresa a já nevím proč. DIP nemám. Adresa se mi změní pouze při výpadku. Pokud máte, nebo jste někdo měl podobný problém a vyřešil ho, tak mi prosím napište, jak na to. Musím si totiž stále psát Wlkovi o nastavení práv a už mě to (a asi i jeho) nebaví...
RedGinger
No napiš poskytovateli o ustálení IP.Tak jinak,aby ti místo DIP adresy dal statickou IP adresu.
Gargel5
Možno tvoj poskytovatel ma "antenu" alebo to pripojenie u vás v byte niekde, a na tom sa zmení ip keď sa vyhodia ističe. Napríklad u nás kamarát ma toto iste, tiež keď sa vyhodia ističe alebo vypnu elektriku tak sa mu zmení ip, pretože jeho poskytovatel má v jeho paneláku taku antenu alebo take nejake zariadenie a na tom sa mení IP pre celý panelák..
Teczka83
díky za rady. Zítra zkusím zjistit, jestli jde něco dělat s tímSmile
ViNceNzoSvK
Vtomto pripade ide o Dinamicku IP . IP sa zme vzdy len po restarte modemu. To ze si mal vzdy tu istu IP je to ze sa modem nerestartoval. V pripade ze tam vyplo napatie modem si poziadal o inu IP. Cize jedina sanca napajat modem zo zalozneho zdroja popripade zmena na staticku IP.

// Na základe druhého pravidla zamykám Lock!
Upravil ViNceNzoSvK dňa 26.11.2013 09:36
Prejdite na fórum:
Anketa
Kupujete už dárky na Vánoce?
Ano, už je nejvyšší čas
7 Hlasov
13%
Ano, miluji nakupování dárku
2 Hlasov
4%
Ne, je ještě čas
14 Hlasov