Informace o serveru

R
Připojit se na server

Číst diskuzi

[IT]Lagy + NTBK
TheRaP
Zdravím,
Poslednú dobu mam dosť velký problém s Lagmi na servery. Či už na SP, alebo na nejakých drift/sawn SAMP serveroch.
Začalo to odkedy sme sa presťahovali z bytu do domu. Je síce pravda že rotuer máme na prízemí a ja mám svoj NTBK na poschodí.
Na servery mávam dosť velké lagy, niekedy normálne výpadky a dosť ma to štve. Normálne si hrám, a zrazu mi zamrzne uplne cely chat aj všetko, a po nejakej minute dve sa mi to spustí. Horšie už je keď sa mi to deje počas GR. Je síce pravda že ja som bol lager vždy, ale to čo sa deje poslednu dobu je oproti tomu čo bolo volakedy je nič. A čo sa týka na tých ostatných drift/sawn SAMP serveroch. Vždy som tam mal plinulú hru, bez najmenších lagov. Všetko bez problémov išlo. No asi pred par hodinami som si bol zadriftovať. Driftoval som ani nie 10minut a kompletne mi prestal fungovať chat ani nič, musel som ísť relog a takto to išlo stále. Povedal som si už dosť že ma to nebaví a išiel som sem.

Druhá vec s ktorou mam problém je spomalený ntbk. Poslednú dobu mam taktiež problem s internetom. Dlho mi načítava nejaké stránky, hudba na youtube. Strašne ma štve keď zadám nejaku stranku a čakam niekedy aj 10-15sekund kym sa uplne načíta. Volakedy to trvalo ani nie pol sekundy a všetko som mal. Proste level prehladavania: fast & furious.
Dokonca ani tu na SP webe mi nechce načítať niektore screeny a podpisy hráčov. Myslím to tak že sa to nezobrazí celé ale iba po kuskoch tie obrazky čo maju v podpisoch a musim si ich pozerať tak že to musim stale posuvať.. proste katastrova.
Posledná vec, čo ma dokaže neskutočne vytočiť, kedy už chytam fakt že poriadne raple je keď napr mám odovzdať nejaký subor a musim prehladavať z plochy a najsť ho. Klasika proste vybehne mi to okno a musim to vybrať. No keď to okno naskočí tak za 2-3 sekundy to prestane reagovať a musim čakať minimalne 2-4minuty kym sa to znova načita. A potom zas... asi 4x mi to prestane reagovať až potom to začne normalne fungovať. Trvá to asi 10-15minut načo chytam uplne nervy. Nikdy sa mi to nestavalo.

Budem rád za každú radu a vopred vám ďakujem za pomoc.
Ondrah98
Co máš za ntb?
img.tpx.cz/uploads/ondrahjeosliud.png

Svatý Juda
sK
Pokial je ten router tak slaby, tak mozes mat problem s tym signalom. A tie podpisy, to je chyba webu pokial viem.
NorB
Ako dlho máš ten NTB?
To s tým webom SP, je u každého, to nie je problém tvojho PC
Upravil/a NorB dne 17.12.2013 21:51
ViNceNzoSvK
Dobre ,zacneme takto. 1.a2 zisti.si rycjlot internetu na dsl.sk. Urob si kontrolu Pc antivirakom. Cim prrberas internet ,kabel ,wifi? Aky je stary PC router. Kedy si preinstaloval PC. Niekedy to moze by aj neschopym poskitovatrlom. 3. mi viac objasni.

To sekanie netu mavam aj a viem robi to neskutocne nervi. Prosim odpovec na vsetky otazky .
TheRaP
Môj notebook - Acer Aspire 5738G
Mám ho už asi 3 a pol roka

Vincenzo odpoved pre teba.
Kukal som to dsl.sk a neviem kde tam mam zistit rychlost internetu takze ma to mrzi :D Skus mi poradit to tam je.
Internet preberám Wifi je to Telecom. Môj notebook som nikdy nepreinstaloval. Akurat som si ho 1x vratil do tovarneho nastavenia na konci leta 2K13. Na preinstalovanie ntbk som moc velky krypel, neviem to spravit...je to pre mna spanielska dedina.
ViNceNzoSvK
Dojdi na dsl.sk a tam vlavo dole su merace. Otestuj speedometer a pingmeter.
TheRaP
Speedmeter
Rýchlosť Vašeho pripojenia je 6026.4 Kbps (Kilobitov za
sekundu) alebo tiež 753.3 KB/sec (Kilobytov za sekundu).

Pingmeter mi nechce ísť, niečo s Javou vraj...
ViNceNzoSvK
Taky net mas vlsstne ako. 3,5 roka je strastne vela ,najvisi cas preinstalovat. Toto sa deje aj mne ale je yo chyba poskytovatela alebo routera ,niekedy velmi pretazeni internet. Wifi je v pohode kedze kazdy si mysli ze kabel je rychlejsi ale neni rozdiel je az trojnadobny. Skor by si mal uvazovat na reinstalom .
TheRaP
Ja by som si to velmi rad preinstaloval, lenze nemam ani najmensiu potuchu o tom ako to mam spravit
ViNceNzoSvK
Takkto ti to tasko poviem. Skus niekoho z kamaratov/kolegov kto bu ti to spravil ked si to este nerobil. Je to lahke ale bolo by vela pisania a neviem ci by to bol dobry napad kedze to budes robit tusim poprvy krat. Ale ak predsa nebudea mat tam nikoho tak ti napisem navod.
stinG_
Citace
Môj notebook - Acer Aspire 5738G

A jéjé. Mam tiež Acer Aspire 5253G a neni to bohovie čo. Tiež mi to laguje a neviem ako sa mam toho zbaviť. rozmýšlam že ho predam a kúpim normalny stolný pc
TheRaP
Vincezno budem velmi rad kebyze mi das nejaky navod alebo by sme sa nejako dohodli.

Andew lenze mne to nikdy nerobilo, neviem ci to je tym ze stahujem veci hry a podobne blbosti ze mam plny ntbk blbosti...
Ja som si nikdy nestazoval na svoj ntbk ako mi ide vzdy to bolo uplne v pohode.
Proste niekedy som hraval GTA IV na max grafike vsetko uplne full a slo mi to bez lagov proste...a teraz ? CS GO mi laguje ked to mam na full rozlisení...
Momentalne som v skole, ked dojdem domov skusim vymazat vsetky nepotrebne aplikacie, precistit ntbk, ccleaner a podobne aplikacie mozno mi to aspon trocha pomoze....

Inak mam este jednu otazku, nemá niekto nejaky program co mi zvysi FPS na GTAcku ? Nejaky GTA limiter ci jak sa to volalo, volakedy som to mal ale vymazal som si to
Upravil/a TheRaP dne 18.12.2013 14:56
ViNceNzoSvK
Napríklad toto

To skade budeš mat Window7 je natebe ,či originál alebo stiahnute. Kedže maš ntb tak si stiahni a aktivuj podla kodu na ntb. Bohužial odkaz na Win7 ti poskytnúť nemôžem kedže jeto v rozpore s pravidlami webu.
TheRaP
Pridaj si ma na skype *******

//ViNceNzo: Pridal som si ta. Skril som tu skype kvôli zneužitiu.
Upravil/a ViNceNzoSvK dne 18.12.2013 16:57
ViNceNzoSvK
Momentalne som bol prec ,ozvem sa ti na skype a doriesime to. Dam ti vediet v SZ. Lock!
Přejít na fórum:
Anketa
Kupujete už dárky na Vánoce?
Ano, už je nejvyšší čas
7 Hlasů
13%
Ano, miluji nakupování dárku
2 Hlasů
4%
Ne, je ještě čas
14 Hlasů
25%