Informácie o serveri

R
Pripojiť sa na server

Čítať tému

Procesor
DjShOckis
čaute,
Potřeboval bych poradit s procesorem, chtěl by tam napasovat nějaký lepší herní ale na tuto základovku nemůžu žádnej sehnat
ASRock N68C-GS FX na ceně mi nezáleží
Spooky
Ahoj, tu máš ktoré procesory tá doska podporuje: klik

A ak chceš internetový obchod tak odporúčam: [url=qcomp.sk]klik[/url]

Nájdi si nejaký procesor a pozri si či ho podporuje matičná. Ty sám vieš aky máš strop cenový, pár slušných procesorov ta matična podporuje. Smile
DjShOckis
Já mám procák tenhle AMD Athlon 64 X2 5200+ a při GTA 4 na velký rozlišení se to seká jak prase
Zaujal mě tento tvl.
f86
to sekanie v prvom rade zapričinuje slabá grafika a malo RAM, procak je až na poslednom mieste...
ViNceNzoSvK
Ake tam mas komponenty? Ten isty procesor mam aj ja a pretaktoval som si ho na 3.1Ghz a ide v pohode aj gta4 lenze musis vela chladit.
DjShOckis
Ramky 4 GB grafika 2 GB co si myslíš Grafika je totálně v pohodě a zas tak vysoké ramky na GTA IV nepotřebuju i ve Widgetu jsem koukal na výkon a CPU 98% Ram 50%
ViNceNzoSvK
Ja som chcel konkretny model. To pri hrani si mal take velke udaje? 50% je uz trocha viac a procesor ties poriadne pracuje .
DjShOckis
Ram DDR2 4 GB
Grafika Ndvidia Geforce GT640
Procesor AMD Athlon 64 X2 5200+
Základovka ASRock N68C-GS FX
ViNceNzoSvK
Vestko v pohode az na procesor. Bud si ho pretaktuj ,ale z rozumom ,alebo si vyber z niektorych ktore ti Spooky dal na vyber.
DjShOckis
Nevím ten takt no mohl bys mi jsem hodit nějakej Tutorialek ?
ViNceNzoSvK
Mohol ,pockaj pohladam.

Pozri
Upravil ViNceNzoSvK dňa 06.01.2014 21:50
DjShOckis
o klk bych to měltak zvětšít ?
ViNceNzoSvK
Podla toho co budes pridavat ak nasobitel tak len pojednej a ak frekvenciu tak po 10. Samozrejme si kontroluj teplotu aby nebola vecia ako75 a nezabudaj na chladenie.
Flo_rida
Ideální teplota v klidu je do 50°C. Po nataktování bych radil testovat v zátěžovém programu zvaném Prime95. Nejlépe několik hodin.
DjShOckis
No hodil jsem tam 230 blue window, 220 taky tak jsem tam dal 215 jede to teplota dobrá, akorát to šlo up z 2,7 na 2,84 takže enic moc koupím si asi ten procák novej hlavně aby mi tam pasoval...
ViNceNzoSvK
A co presne tam hodilo za chybu?
DjShOckis
Modré okno a nešlo to zapnout až po snížení to jelo
0x00000050 (0xFFFEFFFD, 0x00000001, 0x81DC2988, 0x00000000)
f86
ked ti nerozbehlo windows tak už si procak moc pretažil...
DjShOckis
Ještě bych tam mohl zkusit přídat více V
f86
zaleži ake tam mas ramky. podla toho dat napatie, v niektorych biosoch je tusim automatika nastavneie napatia podla ramiek a ich rozsahu
Prejdite na fórum:
Anketa
Kupujete už dárky na Vánoce?
Ano, už je nejvyšší čas
7 Hlasov
13%
Ano, miluji nakupování dárku
2 Hlasov
4%
Ne, je ještě čas
14 Hlasov
25%