Informace o serveru

R
Připojit se na server

Číst diskuzi

Modrá smrt
Xpression
Ahojte,

včera mi přišel notebook s nainstalovaným W7 a dalšími appkami od Dellu.

Problém je ten že vždy po nějaké době, vždy jinak, možná že to dělá nějakým programem přestane reagovat. Ale tím stylem, že myš funguje některé aplikace jsou i zavřít, ale nefunguje ani ctrl+alt+delete. Při první chybě mě napadlo dát hibernaci a třeba se pak rozjede, ale bohužel. Vyskočila modrá obrazovka, zvaná jako "modra smrt" a počítač se neustále restartoval a "modře umíral" tak jsem ho asi na podruhé spustil v nouzovém režimu a restartoval ručně. Od té doby se po hibernaci jen zamrazí do původního stavu.

Už opravdu nevím, čím to může být, myslel jsem si, že to dělá chrom, protože jako prvního příznaku si všimnu vždy, že nejde internet. Jenže chrome to nedělá, ikdyž jsem ho odinstaloval a používal IE, tak jsem přetahoval věci z flashky do PC a najednou vidím, že to nejede, ikdyž animace kopírování běžela dál, myš fungovala, EI šel otevřít i zavřít, ovšem s rolováním a načítáním internetu už to bylo horší.

Nevíte někdo čím by to mohlo být, popřípadě jestli někdo z Vás umí přečíst CRASH DUMP soubory, které se vytvořily při tom pádu, mně to stále ukazuje nějaké čínské znaky u v debugging tools od MS se staženýma symbolama.

jinak Pc je to tento a když není zamrzlý jede celkem dobře.
Raďte prosím do pondělí. Vrátím ho pak bez udání důvodu a pořídím se stejnej. Ovšem pokud mezi sebou bojují nějaké aplikace, tak to bude dělat i ten druhej :-(

Neraďte přeinstalování Windows, nevím jestli by ho pak chtěli vzít zpět.

Díky za každou radu,
Xpression.
ViNceNzoSvK
Tak to je jasne že pokial ho máš v záruke tak ho preinštalovať nemôžeš. To by mohli jedine v servise ,ináč by ti zanikla záruka ,takže aj nárok na výmenu. Chcelo by to potom niaky zoznam všetkých aplikácii ,poprípade odfot to čo ti napíše pri fatal errore.
Xpression
v pondělí to vrátím, nedá se nic dělat, zase budu čekat na novej... ach jo
f86
2) V případě, že bude diskuze neaktivní déle, než 5 dní, bude moderátorem fóra nebo IT poradcem uzamčena. Pokud si po zamknutí topicu přejete v diskuzi pokračovat, kontaktujte moderátory, nebo IT poradce.

Lock!
Přejít na fórum:
Anketa
Kupujete už dárky na Vánoce?
Ano, už je nejvyšší čas
7 Hlasů
13%
Ano, miluji nakupování dárku
2 Hlasů
4%
Ne, je ještě čas
14 Hlasů