Informácie o serveri

R
Pripojiť sa na server

Čítať tému

WOOW co to ?? :D
pompo_CZ
Zdravim dnes 8.3.2014 v 21:01 jsem si tak poklidne hral GTA a chatovam na FB a najednou prichazim na GTA z FB a vidim ---> je to dole :D
neporadi nekdo co to je treba staci vypnout GTA ale stejne je to divne :D
TimG
Skúšal si reštart kompu? :D
Mia_
Stačí vypnúť a zapnúť hru. *MIMCO*
pompo_CZ
nene stacilo vypnout a zapnout SAMP ale je to zajimavy :DDD
Matyas17
Podla mna Martankovia zautočili na Gta :D :D ale ne Skus Reštart kompu alebo nwm : )
-ZTE-
Načo to sem dávaš, keď si problém vyriešil. Tá chyba je asi zapríčinená nejakým objektom a nejakým spôsobom sa ti to buglo a ostalo tak. Stačilo len vypnúť a zapnúť hru každému to robí. A ako sa hovorí všetko má svoje muchy. Smile
pompo_CZ
ale je to zajimavy ;))
RocketLauncherSs
Bylo by na místě zjistit, odkud se tento mimozemský úkaz na Tvém monitoru vzal. Abychom proti němu měli předpřipravené zbraně! :D Nepoužíváš Linux/Debian?
Frenk98
Relog postačí ;)
pompo_CZ
Rocket ne mam WINDOWS XP ;))
Farkiny
A to si dokázal jak? :D
Xena
s niečim horším som sa stretla, jeden hráč sa kvoli niečomu podobnemu nemohol dostať na učet, potom mi skusil dať heslo a ani mne to nešlo, grafika tam bola totalne zblbnutá.

Nemám šajnu, čo mohlo niečo takéto vyvolať.
Fellaz
Mimozenšťani? Kde?
[img]http://amk.to/images/discussion/original/4a12ecb4cf9b163b40b18f7c2e23fb8e5b772ea1.jpg[/img]
-ZTE-
Takže to nieje PCčkom. Možno niekto chce nakaziť superparbu nejakým virom. :D
biatec
to sa stava ked ides do afk na dlhsi čas a si v dome,alebo v interieri,ked sa clovek vrati tak to robi,staci relog
-ZTE-
Inak robí to aj keď si len ESC v interieri. Alebo si dáš hru na lištu. Ale, ak je pravda to čo písala Xena tak to hrou určite nebude.
Xena
to, čo som písala je pravda :D...hráčovi zbôbla grafika a opísal mi, čo mu to robí, trochu mi to bolo divné, aby som tú chybu otestovala, tak som šla na jeho účet cez môj PC a tiež mi to blblo ako opisoval, takže fakt nwm čím to je :D.
-ZTE-
Ešte by bolo dobré na to 3 svedka. :D :D
Frenk98
Podobná věc se mi děje když jsem ESC v interieru
God_Is_Back
Citácia
Matyas17 napsal:

Podla mna Martankovia zautočili na Gta :D :D ale ne Skus Reštart kompu alebo nwm : )

To som chcel napísať že martani,zachvilku aj ked sa pojde zavod Rally tak tam budú kruhy.
Prejdite na fórum:
Anketa
Kupujete už dárky na Vánoce?
Ano, už je nejvyšší čas
7 Hlasov
13%
Ano, miluji nakupování dárku
2 Hlasov
4%
Ne, je ještě čas
14 Hlasov
25%