Informácie o serveri

R
Pripojiť sa na server

Čítať tému

Automatická minimalizácia
Krowky
Zdarec,

mám pomerne velký problém.
Normálne hrám hru a z ničoho nič sa mi hra proste minimalizuje do windowsu bezdôvodne, nevyskočí mi žiadna tabulka, žiadna aktualizácia ani nič podobné a dá sa normálne vrátiť do hry.

Čo ma ale neskutočne vytáča je keď mi to spraví pri závode...pokial sa vrátim naspäť do hry tak už mám stratu a čo je horšie ak mi to spraví na GR a nejaký chytrák to natočí tak dostanem ban a gang bude potrestaný za esc v závode :/
Ak má niekto nejaký nápad ako tomu zabrániť tak sem s tým.

OS: Windows 7 Home premium 64bit SP 1 (original legálny)
P.S. robia mi to všetky hry, nielen gta
PazZ
Zkoušel jsi "Spustit jako správce" ? popř nemáš na pc jiný uživatelský účet ? Pokud ano zkus to na něm a jestli ti to na 2 účtě
Sh1TeRkO
Podarilo sa Ti to spraviť?
Krowky
Bohužial nie. Skúsil som aj to čo mi tu bolo poradené ale probém stále pretrváva. Vymazal som aj všetko z PC čo som vyslovene nepotreboval a stále nič. Počítať prelezený xy krát antivirusom vyčistený ccleanerom a stále tento problém Help
_ReMinGtoN_
Taky mi to dělá.. Hlavně u GTA IV, tam to skáče do winu permanentně. Bohužel, nevím jak to vyřešit.. Možná to má nějakou spojitost s touchpadem, že o něj nějak zavazuješ, ale to si myslím, že je málo pravděpodobné, navíc ani nevím, jestli máš ntb.
asthenic
Touchpadom to nie je Remi, mám NTB a tým to urobiť nemôžeš, teda aspoň mne to nejde. Skúsim sa niekde opýtať a potom poradím.
Krowky
Touchpad mám vypnutý...neznášam ho :D Stará dobrá myš, takže tým to nebude.
Rap
Co jsi dělal za operace před tím, něco podstatného ?
Jako jestli jsi nějak manipuloval s počítačem, instaloval něco atd. ?
Youbi
Něco podobnýho jsem měl taky, akorát jsem jako vůl ragequitnul a přeinstaloval Windows.. Následně na to jsem nalezl opravdu jednoduché řešení, Stáhni toto a projeď s tím celý počítač, dle mého názoru to způsobují rootkity, které máš v počítači..
Krowky
Nepomohlo ani toto...
Sh1TeRkO
Máš originál GTA?
Krowky
Nemám, ale píšem že to robí pri všetkých hrách - menovite combat arms, NHL 2009, CSko, Mafia atď. (sry za reklamu).

A donedávna mi to nerobilo. Myslel som že to bude nejaký vírus ale PC je čistý, prezertý antivirusom, spywareom aj vyčistený ccleanerom. Vždy sa to z ničoho nič zminimalizuje do windowsu a nič to viac nespraví, žiadna aktualizácia nenabehne ani detekovyaný vírus nič. Proste je to jedna velká záhada. OS tiež nebude asi na vine lebo mám originálny win.
dpq7WImm8w
Lépe by se radilo, kdyby jsi řekl co jsi měnil než Ti to začlo dělat (instalace programů,...) popřípadě, zkoušel si obnovu systému?
Krowky
No práveže som neinštaloval absolútne nič. Začalo to robiť "len tak". Obnovu som neskúšal nakolko som nerobil zásahy čo sa týka inštalácii.
Nejik
Máš legální Windows?
Krowky
Už 2x som napísal že mám legálny OS
Sh1TeRkO
Na reinštaláciu nepristúpiš? Je to síce krajné riešenie ale mňa nič nenapadá. Prečo? Pretože si nič neinštaloval - obnova nepomôže, robí ti to u každej hry.
Krowky
No asi to bude jediné riešenie, len sa mi do toho nechce. Zálohovať potrebné súbory atď.. :D
Sh1TeRkO
Citácia
2) V případě, že bude diskuze neaktivní déle, než 5 dní, bude moderátorem fóra nebo IT poradcem uzamčena. Pokud si po zamknutí topicu přejete v diskuzi pokračovat, kontaktujte moderátory, nebo IT poradce.

Lock!
Prejdite na fórum:
Anketa
Kupujete už dárky na Vánoce?
Ano, už je nejvyšší čas
7 Hlasov
13%
Ano, miluji nakupování dárku
2 Hlasov
4%
Ne, je ještě čas
14 Hlasov