Informácie o serveri

R
Pripojiť sa na server

Čítať tému

[HELP] Háčky ve hře
RuliiKkO
Takže přikladám vám tu screen, ty první písmenka jsou po pořadě "ěščřžýáí" a ty písmenka tlačítka na klávesnici, tady mi to funguje jenže ve hře to vidím takhle.

Já ty písmenka rozpoznám protože na to mám trik, ale bylo by to lepší originál.

info: Windows mám ve Španělštině

Nějaká rada?

img.tpx.cz/uploads/hackyka1.png
Si te metes conmigo, nos metemos nosotros contigo. Boss

Just enjoying life. Casual cs pleer, hockey enjoyer, f1 lover and also old man.
savage
A skúšal si jazyk vo windowse prehodiť na český? Máš to to isté,ako keď nejaký rus príde na server a niečo napíše do chatu. Vypadá to úplne rovnako ako vidíš tySmile Jednoducho to nepodporuje tvoje momentálne jazykové rozhranie windowsu z ktorého čerpá aj sa-mp.
RuliiKkO
Citácia
savage napsal:

A skúšal si jazyk vo windowse prehodiť na český? Máš to to isté,ako keď nejaký rus príde na server a niečo napíše do chatu. Vypadá to úplne rovnako ako vidíš tySmile Jednoducho to nepodporuje tvoje momentálne jazykové rozhranie windowsu z ktorého čerpá aj sa-mp.
Jo to jsem udělal a teď mám windows v češtině, ale pořád stejný.

savage
Vyskúšaj znovu nainštalovať sampko a celý čas maj windows v češtine.

Prípadne ma napadá zmena fontu v sa-mp. Ak nevieš ako,spravil som ti tu malý tutoriál.

V mojom prípade:
C:\Users\Juraj\Documents\GTA San Andreas User Files\SAMP

Tam nájdeš sa-mp.cfg, ktoré otvoríš v textovom editore a vnútro "fontface" prepíšeš na nejaký font,ktorý neovplyvňuje táto zmena jazyka windowsu, ideálne dodatočne stiahnutý.
RuliiKkO
Citácia
savage napsal:

Vyskúšaj znovu nainštalovať sampko a celý čas maj windows v češtine.

Prípadne ma napadá zmena fontu v sa-mp. Ak nevieš ako,spravil som ti tu malý tutoriál.

V mojom prípade:
C:\Users\Juraj\Documents\GTA San Andreas User Files\SAMP

Tam nájdeš sa-mp.cfg, ktoré otvoríš v textovom editore a vnútro "fontface" prepíšeš na nejaký font,ktorý neovplyvňuje táto zmena jazyka windowsu, ideálne dodatočne stiahnutý.
Reinstall sampu jsem zkusil a nic a ten fontface v sa-mp.cfg nevidím, jsou tam jen 4 věci a to fpslimit, pagesize, fontsize a timestamp

Mine
Nie je možné, že máš zle nastavenú klávesnicu? Či ti neostala Španielčina v nastavení klávesnice stále aj po zmene jazyka.
RuliiKkO
Citácia
Mine napsal:

Nie je možné, že máš zle nastavenú klávesnicu? Či ti neostala Španielčina v nastavení klávesnice stále aj po zmene jazyka.
Není to nastavení klavesnice tu mám v pořádku, já to vidím takhle i když někdo jiný píše. (jestli myslíš to)

savage
Tak do toho sa-mp.cfg pripíš/skopíruj toto a samozrejme font prepíš na iný,tebou určený.

fontface="Bahnschrift SemiBold"

Opakujem,vyskúšaj taký,ktorý nie je priamo od windowsu. A Minecraftera si nevšímaj,zbiera príspevky,prípadne nerozumiem dôvod takejto odpovede. ;)
RuliiKkO
Citácia
savage napsal:

Tak do toho sa-mp.cfg pripíš/skopíruj toto a samozrejme font prepíš na iný,tebou určený.

fontface="Bahnschrift SemiBold"

Opakujem,vyskúšaj taký,ktorý nie je priamo od windowsu. A Minecraftera si nevšímaj,zbiera príspevky,prípadne nerozumiem dôvod takejto odpovede. ;)
Ahoj, ten fontface mi jen změnil font chatu, mě nejde o font ale o tom že místo č se mi zobrazí é. Máš nějakej jinej nápad co dělat?

savage
O to mi samozrejme išlo a čakal som,že to pomôže,pretože by to nebol font priamo ovplyvnený systémom...už ma nič nenapadá,ešte možno vyskúšaj samp addon,ktorý fixuje rôzne chyby hry ale toto vyzerá skôr ako guláš mimo nej,každopádne za pokus nič nedáš. Navyše ma napadlo,aký si mal jazyk systému pri skúšaní toho font faceu? Určite vždy keď ideš hrať gtačko maj systém aj klávesnicu v češtine. To plynie aj k tomu,rozumieš dúfam rozdielu medzi jazykom klávesnice a jazykom windowsu?
Tearsko
Skus nastaviť jazyky pre programy bez podpory unicode na češtinu
RuliiKkO
Citácia
Tears napsal:

Skus nastaviť jazyky pre programy bez podpory unicode na češtinu
To bylo ono! Vyřešeno

e// win můžu přepnout z5 do španělštiny ne? hlavní bylo nastavit ty jazyky či?

Tearsko
Usted puede hacerlo.
Prejdite na fórum:
Anketa
Kupujete už dárky na Vánoce?
Ano, už je nejvyšší čas
7 Hlasov
13%
Ano, miluji nakupování dárku
2 Hlasov
4%
Ne, je ještě čas