Informace o serveru

R
Připojit se na server

Číst diskuzi

samp
VitekCZ
Zdravím
pokud znáte naký program/cleo co snízí vykreslenou vzdálenost ve hře tak prosím napište protože mam slabej pc a třeba na /lv mam lagy jako blázen když je tam hodně lidí :D na googlu sem nic nenasel :D asi neumim hledat Na hlavu

a ještě když dám ESC víc krát po sobě tak se mi sekne myš a když dám znova ESC tak se občas odsekne ale někdy se mi sekne cely gta a musím resetnou počítač pokud víte co stim tak napište :D
díky Vitek_CZ
Upravil/a VitekCZ dne 06.10.2013 19:55
ViktoreK
Hledal jsem 2 minuty a našel jsem to. Do SZ ti pošlu link na download Low-End patche.
VitekCZ
díky ale nak mi to nepomohlo :D
cawik
S tim cleem nwm. Ale to druhý to je chyba nějak Gta nebo něčeho takovýho a stává se to snad každému jednou za čas.
dpq7WImm8w
Pokud Ti to nepomhlo tak máš na to slabec PC.. jediný co Ti doporučim je snížit Detaily na nějakou rozumnou a hratelnou úroveň.

To druhý je bug sampu s tim nic neuděláš.
NYPD_ONDAJEE
tá druhá možnost je Bug nielen sampu ale celého GTA robí to každému s tým že ked to padá tak je rozumne si zaobstarat program GTA proces killer ktoré ti s kombináciou troch kláves ukončí GTA proces a nemusíš PC reštartovávat prípadne resetovávat
Julian
je to bug a cleem nwm :D
tecktonik96
No ja nwm o čom hovorite,mne sa este take nič nestalo,a to GTA hram uz 5 rokov Smile

Jedina moznost je uz len programek Tuneup utilities.

Vsetko si tam pekne ponactavuj,poopravuj,a tak,potom si mzoes spustit TURBO=to si zvlašt nactaviš Smile
Sh1TeRkO
Slabý PC -> Definícia ako pome v zime na jahody. Facepalm

Pridaj sem čo máš za zostavu.

Nie všetko ide upraviť, ono treba zistiť čo máš za zostavu, či Ti vôbec niečo pomôže.
VitekCZ
to radsi ani nechci vedet :D hraju to na mini notesu :D radsi si koupim novej komp :D ale diky na snahu muzete lock :D
NYPD_ONDAJEE
Citace
Vitek CZ napsal:

to radsi ani nechci vedet :D hraju to na mini notesu :D radsi si koupim novej komp :D ale diky na snahu muzete lock :D

ver mi ale ja to velmy dobre poznám čo je to hrat na mini notasu :D
Přejít na fórum:
Anketa
Kupujete už dárky na Vánoce?
Ano, už je nejvyšší čas
6 Hlasů
11%
Ano, miluji nakupování dárku
1 Hlas
2%
Ne, je ještě čas
14 Hlasů