Informácie o serveri

R
Pripojiť sa na server

Čítať tému

menší problém
NYPD_ONDAJEE
zdravím už pár mesiacov mi pije krv problém ktorý sa vyskytuje v mojom netbooku asus eee pc.

obsah problému je ten že počas normálnej práce či už je to surfovanie na internete alebo hranie hier alebo dokonca je počítač zapnutý vo Windowse bez žiadnych prebytočných procesov mi vyhodí chybnú modrú obrazovku v ktorej je napísaní pravdepodobne obsah problému ktorý však nestihnem prečítať a do 1-2 sekúnd od vyskočenia tej chyby sa mi netbook reštartuje z tej chyby stihnem prečítat takmer vždy len dve slová a to "byly zjištený" tento problém pretrváva už pár mesiacov no raz to zašlo až k preinštalovávaniu Windows čo mi to môže spôsobovať? dík za rady

v skratke 1-2 sekudnová chyba s modrým pozadím a bielymi nápismi s ktorej dokážem prečítat len "byly zjištený"

obrázok nieje moj ale pravdepodobne sa jedná o tú istú chybu

[IMG]http://i58.tinypic.com/ou4f8p.jpg[/IMG]
Upravil NYPD_ONDAJEE dňa 23.02.2014 15:44
jero66
Volá sa to modrá smrť PC ti neprijalo WINDOWS Smile preinštaluj si ho ;)
NYPD_ONDAJEE
Citácia
jero66 napsal:

Volá sa to modrá smrť PC ti neprijalo WINDOWS Smile preinštaluj si ho ;)

viem že ide o blue screen of death ale v inej podobe (pozri obrázok Smile) zhruba rok čo som netbook mal mi ten problém nerobilo až potom.
jero66
Buď si si preinštaloval windows alebo za to môže vírus preinštaluj si ho completne Smile Pomôže určite Smile
DriVeR
Ja mam presne taky istý netbook ako ty ! :D :D a stalo sa mi to isté a iba som ho preinštaloval a už to je v pohode Smile
NYPD_ONDAJEE
Citácia
jero66 napsal:

Buď si si preinštaloval windows alebo za to môže vírus preinštaluj si ho completne Smile Pomôže určite Smile

Windows som preinštalovával asi 3 mesiace dozadu s toho dôvodu že sa mi po zapnutí netbooku zasekol obraz u uvítacej obrazovky Windowsu (problém pretrvával aj pred tou preinštaláciou) nejak som dúfal že sa to tým opraví ale furt mi ten problém pretrváva aj teraz
kapr
Stáhni si program BlueScreenView. Vypíše ti to záznam z chyby a pokud je chyba v softwaru tak ti to napíše i jaký program ti to způsobil. Tím zjistíš jestli je to třeba vadným ovladačem nebo ne.

Ale jestli ti to dělá i po přeinstalování, je dost možný že je to někde v hardwaru.
NYPD_ONDAJEE
Citácia
kapr napsal:

Stáhni si program BlueScreenView. Vypíše ti to záznam z chyby a pokud je chyba v softwaru tak ti to napíše i jaký program ti to způsobil. Tím zjistíš jestli je to třeba vadným ovladačem nebo ne.

ok idem nato dám vediet ako to dopadlo Smile
Edit: tak som si to stiahol vypísalo mi to 2 pády ktoré sa stali no a v tej tabulke "dump File" sa mi zobrazili dve položky s názvom Mini022314-01.dmp a Mini021214-01.dmp mám ich odstránit?
Upravil NYPD_ONDAJEE dňa 23.02.2014 16:05
DriVeR
Ano je to treba odstrániť
NYPD_ONDAJEE
Citácia
DriVeR napsal:

Ano je to treba odstrániť

porad mi akým spôsobom kedže po rozkliknutý na tie dve súbory mi dole ukáže dalšie procesy alebo nejaké zložky nvm čo to je :D
HeWhoMustNotBeNamed
Ale ho*no..
To je log bože.. Jdi na nějaké PC fórum a dodej tam tento log..
NYPD_ONDAJEE
Citácia
Pixel napsal:

Ale ho*no..
To je log bože.. Jdi na nějaké PC fórum a dodej tam tento log..

Pixel pošli do SZ nejaké spolahlive a kde to hlavne rýchlo vybavia :D
DriVeR
Hmm ako to vymazať to ti asi nepomôžem Sad lebo ja som to vyriešil tak že som to preinštaloval
HeWhoMustNotBeNamed
Nemusím do SZ - pc-help.cz
kapr
Jn, to nemaž, když to posuneš v tom programu trochu doprava, máš tam napsané podrobnosti. Smile nebo tam je i možnost extrahovat výpis. Ale jak říká pixel, radši to hoď na nějaké profi fórum. :D
NYPD_ONDAJEE
tak drže palce :D http://pc-help.cz/viewtopic.php?f=7&t...p;t=127628 :D:D
f86
neaktivna tema

Lock!
Prejdite na fórum:
Anketa
Kupujete už dárky na Vánoce?
Ano, už je nejvyšší čas
7 Hlasov
13%
Ano, miluji nakupování dárku