Informace o serveru

R
Připojit se na server

Číst diskuzi

Nový notebook
Teczka83
Zdravíčko.

Chystám se pořídit si nový notebook. Nejen na doma, ale i na cesty. Nechci aby to bylo bůhví jaké dělo. Zároveň bych si na něm chtěl zahrát novější hry. Také bych chtěl aby měl silnější baterii. A zdroj aby neměl odběr více než 280W. Kvůli měniči v autě. Ten má zatížitelnost 300W. Mám jeden který by mi vyhovoval. Jak kvůli grafice, tak kvůli ramkám. Ale třeba by jste mi poradili něco lepšího, případně levnějšího než je tedy toto: http://notebooky.heureka.cz/acer-aspi...e/#section. Díky za rady a nápady.
Sh1TeRkO
V akom rozpätí ceny sa mám pohybovať? (€)

i7 je v pohode. Len tá RAM. To nevyužiješ. Inak je v pohode. Len ak dobre rátam je tak za 600-700€. Možno sa nájde niečo lepšie.
HeWhoMustNotBeNamed
Tak, tak. Musíš sem dát cenový limit, abysme něco mohli najít. :D
Teczka83
Cenový limit mám do 25 000kč/cca 1000Euro. Eddo co myslíš těma ramkama? Přece čím větší, tak tím lepší, ne? A hlavně co ta grafika, je u toho modelu v pohodě?
Sh1TeRkO
Grafika je. Možno sa nájde výkonnejšia. Niečo pozriem.

To áno. Ale vystačíš si s 8. Ono sú stroje, ktoré majú lepšiu zostavu ako máš Ty a v pohode si vystačia s 4-6-8GB RAM. 16-tka je len efekt podla mňa. Nikdy nevyužiješ.

Chceš čím lacnejšie ale výkonné? Či není problém minúť plných 1000€? Nie že by som chcel hladať len okolo 1000€.

Necháp ma zle.
asthenic
To, kolko žerie Wattov Ti asi len tak nezistím, no neviem ako to bude, ak chceš výkon aj výdrž, tak tam to bude pravdepodobne viac. Nevadí, pohladám a ak niečo vhodné nájdem tak som tu.
HeWhoMustNotBeNamed
Tak za mě jednoznačně http://alza.cz/msi-ge60-2od-249cz-d47...472428.htm popř. http://alza.cz/lenovo-ideapad-z500-da...213146.htm
Sh1TeRkO
To MSI-čko skôr.

BTW tá Z500 je na Alze použitá. pfff
HeWhoMustNotBeNamed
Aha, tak vyměnit. :D
asthenic
Apropo, takú RAM, ktorú má ten čo si navrhoval nikde nevyužiješ, akurát čo to nehorázne zvýši cenu. Všetky hry, ktoré sú teraz, nové aj staré utiahneš v pohode na 8GB. Na najvyšších detailoch.

Každý hladí na RAM ale nikto sa nezaujíma o grafiku/výkon, čoje chyba. Nehovorím o tomto prípade, všeobecne.
Teczka83
Tak to MSI vypadá hodně dobře. Jenže kupříkladu zrovna já tuhle značku neznám. Takže když už taková investice, tak chci mít jistotu že to bude 3-4 roky fungovat. A kouakl jsem že cena je akorát na hranici mých možností. Eddo samozřejmě jsem ochotný utratit celých 1000euro. Protože to bude noťas minimálně na 3-4 roky používání. a to jak hraní/hraní po netu, tak třeba na sledování filmů, navigace, mapy, skype a tak podobně. A bude využíván jak doma, tak na cestách.
Sh1TeRkO
MSI je dosť drahá značka, preto ju asi nepoznáš. Ich notebooky sú 900€ + poväčšinou.

Vydržať vydrží si myslím.
Teczka83
Takže rozhodnuto, budu objednávat ten MSI. Díky za rady a informace. Moderátor může zamknout.
Sh1TeRkO
Lock! This section is mine!
Přejít na fórum:
Anketa
Kupujete už dárky na Vánoce?
Ano, už je nejvyšší čas
7 Hlasů
13%
Ano, miluji nakupování dárku
2 Hlasů
4%
Ne, je ještě čas