Informácie o serveri

R
Pripojiť sa na server

Čítať tému

Počítač nejde na všetky valce
stinG_
Zdravím vás,
Potreboval by som poradiť keďže sa do PC moc nerozumiem. Stala sa taká vec všetky hry mi začali lágovať premer FPS = 7 myslím že i SuperMário by mi lagoval. Využitie procesoru 100% čo je podla mňa dosť :D Neviete mi poradiť ako mam postupovať? alebo čo? Už nato nemám nerv, za všetky rady ďakujem.

Váš V12. To jsem nechtěl
NeXus
Obnova?
stinG_
A keď ho budem obnovovať asi si mam zálohovať disk čo? :D:D
asthenic
superparba.eu/forum/viewthread.php?th...d_id=55160 - Urob to čo som tam písal. Je to ten istý problém. Ak nepomôže, tak úplná obnova systému.
NeXus
Citácia
Exie_ napsal:

Jednoduše běz do "Správce úloh" dej procesy a dej zobrazit úlohy všech uživatelů a podívej se co to tak vytěžuje. A hlavně si roztáhni tu mapu.

Pokuď umíš pracovat s HTJ vlož logy.

To mě taky napadlo, ale HTJ bych dával na jiná fóra.
Simansky
Měl jsem podobny problem. Nasel jsem si na netu program na odstraneni skodlivosti (malware, spyware atp..). Jmenuje se SUPER Anti Spyware. Testuje cely PC (cca 1h trva). Skus jeste toto jinak asi fakt ta obnova kdyby neslo.
NeXus
Tohle doporučuju na malware
stinG_
Ja ten počítač obnovím bez akéhokolvek zálohovania a uvidím či to pomôže.
Upravil stinG_ dňa 19.05.2014 07:32
Ruda
Kdyby to nepomohlo tak to přeinstaluj celé Windowsy, to je uplně nejlepší věc na podobné problémy.
DJ_BOSS
obnova by mala opravit
Sh1TeRkO
Vyriešené?
stinG_
Zapol som obnovu a isiel som do skoly, ked to bude vyriesene ja to tu zamknem Smile
Sh1TeRkO
Citácia
_V12_ napsal:

Zapol som obnovu a isiel som do skoly, ked to bude vyriesene ja to tu zamknem Smile

Pohoda, bod obnovy si dal na kedy? Respektíve aký dátum?
stinG_
15.5 mam najmenej ale to vôbec nepomohlo.. čiže teraz neviem čo, asi to prejsť tým malware, a môžem všetky chyby čo mi to napíše odstraniť?
Tom14
Citácia
_V12_ napsal:

15.5 mam najmenej ale to vôbec nepomohlo.. čiže teraz neviem čo, asi to prejsť tým malware, a môžem všetky chyby čo mi to napíše odstraniť?

Teďka jsem to zkusil ten malware a našlo mi to nějaké věci, určitě to zkus taky.
stinG_
tak jasné že to najde, minule mi to našlo cez 1 000 tých súborov ale to už mi počítač neišiel vôbec :D
Herkules0801
Aj mne to neni dávno robilo .. myslím že predvčerom .. vymazal som vírusy atd , vymazal som to čo ťahalo najviac kb a bolo to ::D
stinG_
Neni potreba už, všetko je na svojom mieste tak ako má. Prešiel som to tým malware odstránil chyby a dovi Smile

ďakujem všetkým za rady
wlcacek
Beztak jsi zase pořídil PC HTP tak se pak nediv :D

Prejdite na fórum:
Anketa
Kupujete už dárky na Vánoce?
Ano, už je nejvyšší čas
7 Hlasov
13%
Ano, miluji nakupování dárku
2 Hlasov
4%