Informácie o serveri

R
Pripojiť sa na server

Čítať tému

AMD Radeon HD 8750
Blow
Alonzi!
Takže prednedávnom som si kúpil notebook Lenovo G500 ... myslel som si že to bude pecka má to 2jadro 2.4GHz,4GB ram ale grafika konkretne AMD radeon HD 8750 robí problémy :/ Brat to nastaví ide to niečo sa spraví v ntb a už to zase nejde ... Stiahol som si AMD System Monitor. Vtedy keď to bolo v poho ukazovalo to 99% non-stop. Teraz je to 99% (možno chyba v programe a má to byť 0%), keď mám zapnutý chrome a tak a teraz spustím hru a ukazuje cca. 70-80 neviem čo s tým mám robiť.
PS: Pre porovnanie lol-ko my šlo na naj detailoch vtedy 30-40FPS teraz na medium 30-40 to nie je dobré :D
Sh1TeRkO
Skús pozrieť nastavenia grafiky. Niečo ako má Nvidia. Musí mať určite i AMD.
xenon
Čau..
Mám ten istý notebook a mal som takýto istý problém..
Pozeral sa mi na to aj domino a stiahol mi program:
AMD Catalyst Control Center
Tam si môžeš hodiť hry ktoré sa ti budú spušťať cez AMD..
a hry ti už budú fakčať dobre..
Blow
ok toto už mám a viem že tam konkretne je ta cesta Start>Power>Switchtable Graphics Application Settings... a tam si hodim tu hru a tam to chce ešte nejak nastaviť ... High performance, Power Saving a Based on power source. Ktoré mám vybrať ?
Upravil Blow dňa 17.05.2014 11:52
DoMiNo
Si musíš vybrat ty jestli chceš dát přednost kvalitě nebo výkonu. Osobně bych ti doporučil vyvážení (poměr kvalita a výkon). Pokud chceš mít lepší kvalitu tak si nastav tu kvalitu.
NVIDIA to má takto:
img.tpx.cz/uploads/nvidia_blow.png
Sh1TeRkO
Daj to prvé. To máš laicky povedané výkon. Čiže by Ti mala hra bežať najlepšie ako daná grafika zvládne.
Blow
Dal som to a stále to nejde jazyk
Sh1TeRkO
Tak skús zvyšné dve varianty.
Blow
nejde
Luky_SVK
Skús aktualizovať drivery
Sh1TeRkO
Nemá AMD niečo ako Nvidia GeForce Experience, že by si pozrel aktuálny ovládač či vôbec máš?
Blow
http://support.amd.com/en-us/download/mobile?os=Windows%208.1%20-%2064#amd-catalyst-packages všetko najnovšie .... brat to zoberie do lenova tak by to mali spraviť .... Ak mi niekto vie ešte poradiť napíšte do SZ ;) môžte LOCK
Sh1TeRkO
Lock!
Prejdite na fórum:
Anketa
Kupujete už dárky na Vánoce?
Ano, už je nejvyšší čas
7 Hlasov
13%
Ano, miluji nakupování dárku
2 Hlasov
4%
Ne, je ještě čas