Informace o serveru

R
Připojit se na server

Číst diskuzi

PŘEHŘÁVANÝ CHLADIČE U PROCESORU A NASLEDNÉ VYPNUTÁ PC
Gargy
MÁM PROBLEM KDYŽ HRAJU GTA SAMP TAK ZA CHVÁLI
SE MI VYPNE PC JEN SVITÁ KLAVESNICE UŽ SE MI TO DŘÁV STÁVALO I KDYŽ JSEM HRÁL JINÉ HRY BEZ INTERNETU CHLADIČ JSEM ČISTIL NEVÁM JESTLI TAM MÁM TEPLODIVOU PASTU CHLADIČ SE NIKDY NETOČÁ MUSÁM HO VŽDYCKY ROZTOČIT MÁM SESTAVU PROCESOR:AMD 4400+ A GRAFIKU NVIDIA 9500GT ČÁM TO MUŽE BÝT PORAďTE ?
NeXus
A CapsLock se ti taky přehřívá, co? Napadlo tě, že bude rozbitý chladič? :D Jako já na HW nejsem, ale přijde mi to celkem logický. Jak tak ale koukám na tvoje vyjadřování, hoď to raději do servisu...
Patris
Citace
jvmerp napsal:

MÁM PROBLEM KDYŽ HRAJU GTA SAMP TAK ZA CHVÁLI
SE MI VYPNE PC JEN SVITÁ KLAVESNICE UŽ SE MI TO DŘÁV STÁVALO I KDYŽ JSEM HRÁL JINÉ HRY BEZ INTERNETU CHLADIČ JSEM ČISTIL NEVÁM JESTLI TAM MÁM TEPLODIVOU PASTU CHLADIČ SE NIKDY NETOČÁ MUSÁM HO VŽDYCKY ROZTOČIT MÁM SESTAVU PROCESOR:AMD 4400+ A GRAFIKU NVIDIA 9500GT ČÁM TO MUŽE BÝT PORAďTE ?

ten chladič neroztáčej sám :D je možnost že by jsi ho ještě více zničil :D rači si kup nový nebo si s tím skoč do servisu jak říká NeXus
a teplovodivá pasta se mění každé 2 roky podle opotřebení/využívaní computeru to musíš vědět ty kdy jsi to naposledy dělal
Teczka83
Tak v první řadě zkontroluj tu pastu. Já to měl taky tak. Pastu si tam můžeš nanést sám, pokud nemáš lachtaní nemoc rukou. A pasta stojí cca 100 kč. Koupíš kdekoliv, kde se specializujou na počítače. A neodkládej to, nebo se ti ugriluje procesor.
Skiper
Kúp nový chladič :D
A ako píše nexus. Daj si pozor aby sa ešte neprehrial aj capslock :D
asthenic
Urob to čo najskôr, lebo keď Ti odíde chladič, tak sa prehreje procák a za minútu máš po ňom. Kúp pastu, bez metalických častí.

Vyhoď ventilátor von a vyčisti to pod ním, no nedávaj preč tú pastu s rukami, ak máš starší PC, tak má v sebe kyselinu v práškovom stave.
Sh1TeRkO
5 dní neaktívne -> zámok.

Ak chceš, do SZ sa ozvi s opätovným otvorením.
Přejít na fórum:
Anketa
Kupujete už dárky na Vánoce?
Ano, už je nejvyšší čas
7 Hlasů
13%
Ano, miluji nakupování dárku
2 Hlasů
4%
Ne, je ještě čas
14 Hlasů
25%