Informace o serveru

R
Připojit se na server

Číst diskuzi

Youtube - Opera
Ondrah98
Zdravím,
mám problém s kvalitou videa přehrávaného z Youtube v Opeře, ikdyž si dám HD je to jakési rozkostičkované a kvalitou videa to není, protože jsou takto i Youtube lišty. Víc asi řekne screen:
img.tpx.cz/uploads/operayoutube.png
V jiných prohlížečích to jde normálně, ale změně prohlížeče bych se chtěl vyhnout. Díky za rady.
img.tpx.cz/uploads/ondrahjeosliud.png

Svatý Juda
asthenic
Proste zober Chrome a je vybavené, a nehovor mi, že to nie je riešenie problému. Opereta je celá dobugovaná.
Ondrah98
Nevím proč, ale Chrome se mi strašně dlouho načítá a je nepoužitelný. Je to horší než Explorer. I toto byl důvod toho proč používám Operu.

Svatý Juda
Frenk98
Děkuji, že se koukáš. Já mám obraz úplně čistý, i na to HD. Pravda, občas se mi to na HDčku sekne, ale to není pravidelně.
Ondrah98
Jak říkám je to Operou. Jinde to jde OK, ale na tom screenu jsou vidět ty rozsypaný lišty a to se jinde neděje. Jakoby Youtube nepodporoval Operu nebo co... Jde mi o to jestli neexistuje nějaký šikovný prográmek jak to opravit.

Svatý Juda
ViktoreK
Nepoužívám nic jiného než Operu, bohužel YT na ní blbne, tak na to používám IE. Nic se s tím myslím dělat nedá.
Rap
Prostě si stáhni jinej prohlížeč a máš to.
Sh1TeRkO
Opera. Opera. Fujtajbl. Aby som inštaloval X programov na opravu nejakej časti, ktorá nejde.

Ako Ti nemôže ísť Chrome? To máš kalkulačku?

Skús stiahnuť najnovšiu verziu, poprípadne downgradovať na staršiu. Či to pomôže.
Ondrah98
Citace
Prostě si stáhni jinej prohlížeč a máš to.

Na hlavu

Citace
Skús stiahnuť najnovšiu verziu, poprípadne downgradovať na staršiu. Či to pomôže.

Nepomáhá

Citace
Nic se s tím myslím dělat nedá.

Hm, tak nic, podřídím se nějak.

Pokud už nikoho nic nenapadá, tak to zamčete, kdyžtak se požádám o odemčení.

Svatý Juda
Geroj
Mne mozilla funguje na videa perfektne ....
kapr
Opera je podle mě nejlepší prohlížeč, co se týče rychlosti a bezpečnosti. Problém je ale v kompatibilitě. Hrozně moc stránek operu nepodporuje, což byl jediný důvod proč jsem se vrátil k chrome.

Teď jsem něco našel na jejich webu, jdi do Opera Max Preferences -> Video savings pokud je nastaven video savings na High, snižuje to kvalitu nebo co...máš tam nastavit "Off" aby to nedělalo. Ale nemůžu to ozkoušet, nemám nainstalovanou operu. Kdyžtak tady jsem to našel: http://opera.com/cs/help/max/faq#lowQ...lowQuality
Ondrah98
To by mohlo být ono jen nevím jak se do Opera max preferences dostat, asi jsem totálně neschopný :D

Svatý Juda
Sh1TeRkO
Fixed?
Ondrah98
Na nic jsem nepřišel, zkusím něco pohledat, ale zamkni to, kdyžtak požádám o odemčení.

Svatý Juda
Sh1TeRkO
Lock! Ak tak, SZ je vítaná.
Přejít na fórum:
Anketa
Kupujete už dárky na Vánoce?
Ano, už je nejvyšší čas
7 Hlasů
13%
Ano, miluji nakupování dárku
2 Hlasů