Informace o serveru

R
Připojit se na server

Číst diskuzi

Problém so zvukom
PaTreS_
Zdravím.
Skúsim opísať situáciu, hádam ju pochopíte. :D Ak by sa to podarilo vyriešiť, tak samozrejme odmena Vás neminie.
Takže poslednú dobu mi v notebooku strašne často vypadáva zvuk. A to tak, že napríklad mám niečo pustené nahlas a on sa normálne vypne v celom notebooku. Najprv sa mi stávalo pri skype, ale zistil som, že to robí aj pri youtube alebo obyčajné počúvanie hudby. Myslíte, že reinstall Windows pomôžete? Och..neviem si s tým vôbec rady. Sad
ďakujem za každú pomoc!
TomBanko
Predaj my tuning a malo by ty to isť
TomBanko (he/him). Zástupca hernej komunity herného portálu Superparba.eu. Garancia spravodlivosti.
§
Máš otázku ? Potrebuješ poradiť ? Nesúhlasíš s verdiktom ?
Kontaktuj ma so svojou žiadosťou a spoločne nájdeme riešenie.
§

img.tpx.cz/uploads/Screenshot 2024-08-03 215039.png
Respy
Možno máš zastrčený zle ten zelený káblik ak to máš na reproduktoroch poprípade tam fúkni (do tej dierky) mne sa to už stalo. :D
PaTreS_
Aký zelený káblik a aká dierka! :D
Respy
Bože ty ****or však ku reproduktorom zapájaš kábel do takej dierky tak sa pozri či to nemáš povytiahnuté.:D
PaTreS_
Zlatko, na ja ntb nemám reproduktory. -_- :D Myslím tak, že ich mám už zabudované v ntb. :D
Respy
Jáj to si mal hneď povedať :D Aj mne sa to stalo keď som mal ntb len bohužial to bolo velmi dávno a neviem ako som to fixol.Skús drivery aj keď pochybujem že ti to pomôže ale tak za skúšku nič nedáš.
xenon
Máš notebook ešte v záruke ? ak nie tak ho rozober a kukni či neni kontakt s reproduktora niejak narušený.. a ak je v zaruke dal by som to reklamovať..
TimG
Ja si myslím že budú porušené kontakty.
Skús ho rozobrať a pozri nato.
Kamarát mal podobný problém.
Len neviem ako to skončilo lebo ten ntb. už nedal dokopy :D
asthenic
Ovládače zvuku.

Nevieš akú máš zvuk. kartu?
LuKi_
Rozeber notebook, dojdi až k reproduktorům a tam s ty kablíky zastrč. A nainstaluj si nejnovější verzi zvukovky :D
img.tpx.cz/uploads/gpgifwcs.gif
PaTreS_
Vidím to tak, že to musím rozobrať.. :D
Sh1TeRkO
Skús nainštalovať Realtek High Definition Audio
asthenic
Keď to rozoberieš a niečo tam pokazíš, tak končíš so zárukou.
WareiD
Něco mě napadlo,pojď Skype
caseyy_
Poriešil si to?
Baseball
Skusil si AntiVir - možná vir..
Majky_
Zkusil si přeinstalovat zvukový ovladač?

Zkoušel si napojit NTB na sluchátka/jiný repráky abys věděl, v čem je přesně vada?

JEstli je vada způsobená reproduktory nebo je vada v NTB?
superparba.eu/includes/player_signatures.php?user=14063
caseyy_
Topic zamykám z dôvodu, že dotyčný autor nereaguje. Ak to budeš chcieť otvoriť - SZ.
Přejít na fórum:
Anketa
Kupujete už dárky na Vánoce?
Ano, už je nejvyšší čas
7 Hlasů
13%
Ano, miluji nakupování dárku
2 Hlasů
4%
Ne, je ještě čas
14 Hlasů
25%