Informácie o serveri

R
Pripojiť sa na server

Čítať tému

GTA - ja neviem uš
Blow
Takže zase moja slávna grafika,
GTA-čko mi šlo pekne síce rozlíšenie 1280x720 ale šlo ! :D (Mne osobne to nevadí). Avšak potom sme mali doma oslavu a mali bratranek sa hral na kompe a neviem čo spravil a už to nejde ... skúšal som zmeniť kompatibilitu ale potom mi to vyhodí Crash takže to asi ne :D
Budem vďačný za každú radu a kto vie, možno pritom sa spamätá aj moja grafika :D
Tom14
Ahoj, no přesně stejný problém jsem měl taky, Sh1TeRkO mi poradil tak, že jsem odinstaloval GTA pomocí programu IObit Uninstaller verze 3.2, ten prográmek ti vyskenuje i jestli tam nezbyli nějaké soubory, poté co se ti GTA odinstaluje pomocí IObitu, tak ho znova nainstaluj a máš hotovo, tedy aspoň mě to pomohlo.
Blow
oK, takže musím nanovo stiahnuť GTA lebo som to stiahol ako priečinok nie ako .iso súbor takže som nemusel inštalovať.... potom sa ozvem
Upravil Blow dňa 06.06.2014 18:48
AK47
Eh, snadnější by bylo vymazat z dokumentů (GTA SA User Files) gta_sa.set, pokud Ti nejde ani singleplayer. Sice nastavení jako ovládání apod. budeš muset dělat znovu, ale vyřeší se to (snad)
Blow
nepomohlo ani jedno ani druhé ...
Upravil Blow dňa 06.06.2014 21:46
caseyy_
Ako poradca Ti píšem, že není súdené Ti hrať GTA.
LukesCZ
Vše od IObit je čínská sra*ka..
Citácia
Advanced SystemCare 5 a IObit Malware Fighter a nasledne i vse od IOBit - jsou to cinske smejdy a spise jen skodi nez jsou uzitkem. Hledaji nesmyslne a neexistujici problemy, databazi haveti ukradli jine renomovane spolecnosti
Blow
Hra mi už ide ale SAMP mi teraz naskakuje biela obrazovka a potom normalne GTA
Matyas17
Mal som taký istý problém,že ma hádzalo do singlu daj si normalný Crack.Potom nainštaluj SAMP a malo by všetko fičať.Ak nie dačo robíš zle.
Blow
Hah ... normálny crack ? :D A to je aký z tých 500 000, ktoré existujú po weboch ? :D
Blow
Fajn opravené ale zase to seká *JSEM FAKT NAŠTVANÝ* sa zbláznim
caseyy_
Nechcem nič proti. Ale ACS sa využíva pomerne dosť. A nech je to aj Čína. Skoro všetko je od Číny ak si si nevšimol. Alebo si zarytý Apple šmejd čo používa len všetko od Applu alebo iné.

Každý má svoj názor. Já som tiež proti ASC. Ale IObit samostatne používam už nejaký ten piatok a dosť mi pomohol, sken nájde i priečinky i registre!

Zámok.
Prejdite na fórum:
Anketa
Kupujete už dárky na Vánoce?
Ano, už je nejvyšší čas
7 Hlasov
13%
Ano, miluji nakupování dárku
2 Hlasov
4%
Ne, je ještě čas
14 Hlasov