Informácie o serveri

R
Pripojiť sa na server

Čítať tému

GTA IV
DjShOckis
Zdar potřeboval bych pomoct.
Mám grafiku Ndvidiu GT630 je to 4GB a v GTA IV mi nejde zvýšit jak rozlišení (Mám 800x600) tak ani kvalita renderu z low na medium..
Nevíte někdo čím by to mohlo být? díky
Nuffik
Mám ten samý problém. Měl jsem vše na hight a chtěl jsem si to dát na medium , ale rovnou mi to skočilo na low ( včetně rozlišení ) a od tý doby jsem nucen to hrát na 800x600 a vše na low ( hrůza ) :D . Jinak , máš Originální , nebo warez ?
DjShOckis
Origošku.
Tom14
Zítra sem napíšu program, který ti v Gta IV lockuje FPS je to fakt luxus a díky tomu to můžu mít na nejvyšší detaily
Nuffik
Aha , tak to nevím. Já měl nejdříve warez verzi a na ní mi to nešlo změnit ani na jednom notebooku. Pak jsem si koupil origošku na steamu a pomohlo mi to jen na 1 Pc , na tom druhém to nešlo změnit ani v origu. Zkusím ještě něco "vygooglit" :D
Upravil Nuffik dňa 25.06.2014 23:19
Nuffik
Tak , už to mám . Ve složce , ve které máš nainstalovánu hru si vytvoř soubor : commandline.txt a do něj napiš : -norestrictions ( i s tou pomlčkou. ) Konečně mi to vše funguje :D
DjShOckis
To už jsem taky zkoušel ae nejde to Sad :D
SmouKy_
Ona ta hra má hroznou optimalizaci, nějaký locker fps by určitě pomohl.
Upravil SmouKy_ dňa 26.06.2014 00:27
Nuffik
Aha , tak v tom případě nevím :D Mě to funguje. Nebo zkus tento program - https://img.tpx.cz/uploads/Contig.zip Program nakopči do složky se hrou , udělej si zástupce toho programu na plochu , pak klikni PTM na toho zástupce a jak tam máš ten Cíl , tak tam připiš -s viz. screen

img.tpx.cz/uploads/55423652303lkjhjk.png

A nech to dojet až dokonce. Pak napiš jestli ti to faká :D
DjShOckis
do toho commandlinu jsem napsal ještě takový blbosti ale už to faká ale to červený je tam pořád..
Každopádně všem děkuji za rady.

Lock!
Nuffik
Citácia
DjShOckis napsal:

do toho commandlinu jsem napsal ještě takový blbosti ale už to faká ale to červený je tam pořád..
Každopádně všem děkuji za rady.

Lock!

To červený odstraníš tím programem který jsem ti tam dal :D
caseyy_
Zámok.
Prejdite na fórum:
Anketa
Kupujete už dárky na Vánoce?
Ano, už je nejvyšší čas
7 Hlasov
13%
Ano, miluji nakupování dárku