Informácie o serveri

R
Pripojiť sa na server

Čítať tému

problem s notasom..
xenon
Zdravim,
Dnes mi začal niejak blbnut noťas.
Po zapnuti sa normalne načíta hodim heslo nabehnu ikony a po chvile ho sekne da sa hybat myšou ale keď na niečo kliknem tak to nereaguje a cca po 5 minutach sa mi to spusti.. Neviete co by mohla byt chyba ? Napadlo mi ze by to mohol byt vyrus len neviem ako spustit test ked na nic nereaguje..
caseyy_
Ak má počítač nainštalovaný len jeden operačný systém, pri reštartovaní počítača stlačte kláves F8 a podržte ho stlačený. Kláves F8 musíte stlačiť predtým, než sa zobrazí logo systému Windows. Ak sa zobrazí logo systému Windows, bude nutné pokus o stlačenie klávesu F8 zopakovať. Počkajte, kým sa zobrazí prihlasovacie okno systému Windows a potom počítač vypnite a znovu zapnite.

Skús, tipujem, že máš Lenovo G500. Musíš sa dostať do núdzového režimu, kde si PC skontroluješ.
xenon
No mam lenovo g500 a ked som bol v noudzovom rezime tak ako to tam mam skontrolovat ? Zobrazi sa mi tam len to okno cmd..
caseyy_
Fakt Ti nejde robiť nič na PC?
xenon
No ked na daco kliknem tak sa to nacitava cca 5 min..
-ZTE-
Nemáš náhodou PC zahltený nejakým vírusom ? Kedysi som mal presne tento istý problém a vyriešil som to tak, že som len preinštaloval Windows.
asthenic
Otvor book zospodu a vyčisti.

- Možno tam máš nejaký malware.
caseyy_
Nechápem tomu cmd-čku v núdzovom. Núdzový by sa Ti mal otvoriť normálne ako normálny Windows - len obmedzené možnosti.
xenon
No ked zapnem noudzovy tak pita odomna heslo zadam ako normalne ked si spustim notebook a potom to hodi cmd..
caseyy_
Tak to musím niečo nájsť, páč za celý môj život sa mi nestalo, že by som sa musel do núdzového módu dostať cez prihlásenie.
xenon
Asi skusim ten win preinštalovať..
xenon
Citácia
Exie_ napsal:

Prosím tě.
Zkontroluj si teploty. Třeba přes HWmonitor,nebo Speedfan.
Budu chtít vědět jaké máš teploty HDD. To jsi zkontroluj přes Crystaldiskinfo. Stáhneš to kdekoliv.
Pokuď budou teploty kolem 30-40C tak je to v naprostém pořádku.
Také se podívej do správce úloh a podle % se podívej, co nejvíc ten systém vytěžuje.

Ve správce zařízení se podívej zda tam není žádný problém. Většinou tam je upozornění ve stylu ikony.
Pokuď ano tak si přeinstaluj aktuální drivery. Nejlépe na stránce výrobce kde zadáš svůj model a GPU v Experience.

Pokuď ani to nepomůže tak se obrať na PC-HELP do sekce Hijack kde vlozíš log. Tady se to nehodí z důvodu, že kontrolování logu a vyhledáváním chyb není pro nováčky, ale pro ověřené,zkušené uživatele z důvodu, že se může napáchat daleko více škod než užitku.

Teplota 38 - 42
A drivery som aktualizoval 2 pre USB
Ale aj tak to ide pomaly stale.. skusim preinštalovať ten win..
Skiper
Mne to robilo tiež. Spomaloval mi to antivirak eset. Po odstránení to prestalo. Nemáš ho náhodou?

A g500 si chcem kúpiť. Kolko ho už máš?
-ZTE-
Citácia
Exie_ napsal:

Prosím tě.
Budu chtít vědět jaké máš teploty HDD. To jsi zkontroluj přes Crystaldiskinfo. Stáhneš to kdekoliv.
Také se podívej do správce úloh a podle % se podívej, co nejvíc ten systém vytěžuje.

Ve správce zařízení se podívej zda tam není žádný problém. Většinou tam je upozornění ve stylu ikony.
Pokuď ano tak si přeinstaluj aktuální drivery. Nejlépe na stránce výrobce kde zadáš svůj model a GPU v Experience.

Pokuď ani to nepomůže tak se obrať na PC-HELP do sekce Hijack kde vlozíš log. Tady se to nehodí z důvodu, že kontrolování logu a vyhledáváním chyb není pro nováčky, ale pro ověřené,zkušené uživatele z důvodu, že se může napáchat daleko více škod než užitku.

Teplotou to asi nebude ja mám teploty HDD okolo 50-60 stupňov a ide všetko v pohode.
-ZTE-
Citácia
Exie_ napsal:

Citácia
-ZTE- napsal:

Citácia
Exie_ napsal:

Prosím tě.

Teplotou to asi nebude ja mám teploty HDD okolo 50-60 stupňov a ide všetko v pohode.

50-60 stupňu HDD na notebooku jsou kritické. Je to velké riziko poškození disku nad 60C to už znamená chyba čtení a zápisů, nereaguje.

A procesor mi dosahuje až 85°C s chladiacou podložkou, ale to je OT. Xenon skús to preinštalovať to bude asi najrozumnejšie
caseyy_
Zamykám.
Prejdite na fórum:
Anketa
Kupujete už dárky na Vánoce?
Ano, už je nejvyšší čas
7 Hlasov
13%
Ano, miluji nakupování dárku
2 Hlasov
4%
Ne, je ještě čas