Informace o serveru

R
Připojit se na server

Číst diskuzi

Problem s wifi
destiny-
Zdravim,

Pokazila sa mi obrazovka na ntb a tak som ho daval do opravy , vsetko islo jak ma , ale potom co prisiel z opravy a ja som ho zapol tak som si vsimol ze na wifi mi ukazuje len 1 palicka a strasne seka a pada ( nemaskoci mi stranka) , za kazdu radu vam dakujem.
Czech_
Čau přesně toto se mi stalo na mobile, tech problémů muze byt vice jak systémově tak i primo v ntb. Napadlo me jestli nemas poskozenou antenu co prijima internet ktera je v ntb. Když si říkal ze byl na opravě tak je možné ze to treba nejak omylem poskodili. Samozřejmě doufam ze mas dobre internetove pripojeni
superparba.eu/includes/player_signatures.php?user=30353

Házím makrely do schránek Makrelka

🇨🇿 🤝 🇺🇦
savage
Co tak to skusit cez kabel? Urcite by ti to "nepomohlo" co sa tyka pingu a podobnych veci na serveri. Predpokladam,ze chyba bude fyzicka. Wi-Fi karta je v notebookoch pripojena velmi chabo,dvoma kablikmi. Malym pohybom sa mohla z casti odpojit. Pokial to dokazes,vysrobuj spodny kryt notebooku a skontroluj ci su tieto dva kabliky prichytene spravne. Mas vyhodu (teda neviem ake su tvoje skusenosti) ale na 99% sa k tejto karte dostanes hned po otvoreni krytu a nemusis sa v tom sparat. Tu ti prikladam dvoj obrazkovy navod. Prajem vela uspechov..eh..tam kde ich potrebujes.

1.
[img]http://insidemylaptop.com/images/Asus-K53U-laptop/disassemble-asus-k53u-laptop-24.jpg[/img]
2.
[img]http://techblognewz.com/wp-content/uploads/2018/07/WiFi-2BCard-2BFor-2BYour-2BLaptop.png[/img]
destiny-
On ked bol v oprave tak ked daval dole monitor tak vymenil tie 2 kabliky opravil lebo bol 1 pretrhnuty Smile ale ze vraj ich opravil takze v tom by nemal byt problem
Ondrah98
Pokud něco někdo dělal s WiFi kartou a po této "opravě" něco nefunguje, i když před ní to bylo v pořádku, tak si myslím, že je celkem jasný, kam se teď obrátit. Tady těžko někdo najde geniální řešení.
img.tpx.cz/uploads/ondrahjeosliud.png

Svatý Juda
Přejít na fórum:
Anketa
Kupujete už dárky na Vánoce?
Ano, už je nejvyšší čas
7 Hlasů
13%
Ano, miluji nakupování dárku
2 Hlasů
4%
Ne, je ještě čas