Informace o serveru

R
Připojit se na server

Číst diskuzi

MS Security Client po startu W7: „Error code 0x80070002“ *
SamerLP
zdravím chcel by som sa spýtať mám taký problém zapnem počitač a vdycky ked ho zapnem tak sa mi zobrazí takáto tabulka nikdy inokedy to nerobilo ale teraz začalo toto je tá tabulka: img.tpx.cz/uploads/tavec003.png poradil by niekdo prosím ako spraviť aby mi to neukazovalo po skustení počitača tuto tabulku prosím? predom ďakujem Smile
Sh1TeRkO
Neviem ako na 7-čke, ale na 8-čke (čo mám ja) som niečo podobné mal (neviem či to bude fungovať tu a ako to je na 7-čke) ale mne pomohlo, keď som šiel do správcu úloh a tam som mal "záložku Spustenie" kde som si povoloval a zamietal, čo sa má zapnúť pri štarte.
SamerLP
no take nič nemám tam asi nenvidim to tam a ešte k tomu neikdo mi proadi lže is mám preinstalovať antivirus od microsoft mne to začalo ked osm si ho vymazal teraz mam eset ten je lepši takže neviem čo robiť a to v to mspravcovy moc neviem Sad
Flo_rida
http://support.microsoft.com/kb/910336 - Tady je popsán tvůj problém, tak si to načti a pomocí těch informací si jej zkus vyřešit Smile
SamerLP
dakuem rád by som postupoval podla toho al nemožem
dovod: Klepněte na tlačítko Start, klepněte na příkaz Spustit, zadejte příkaz services.msc a pak klepněte na tlačítko OK.
Klepněte pravým tlačítkem myši na službu Automatické aktualizace a pak vyberte příkaz Zastavit.
a problem je v tom že to automaticke aktualizacie tam nemám tu je screen: img.tpx.cz/uploads/imagine00055.png
Flo_rida
Tak zkus stáhnout to "fix it"
SamerLP
čo nechápem jaké fix it čo mám sitahnuť kde som z toho jeleň Sad
Flo_rida
Když otevřeš ten odkaz, tak ti to vyskočí Smile
SamerLP
//EDIT Prosím LOCk vyriešené Smile
Upravil/a SamerLP dne 04.10.2013 21:39
Přejít na fórum:
Anketa
Kupujete už dárky na Vánoce?