Informácie o serveri

R
Pripojiť sa na server

Čítať tému

PROBLÉM s extrahováním
Teczka83
Zdravíčko. Občas se mi stane, že při extrahování souboru mi vyskočí okno s hláškami o "neznámé metodě" Potřeboval bych poradit co to je. Jestli je poškozený soubor, který extrahuji, nebo je problém u mě...

Na obrázku je to to okno vlevo nahoře
[IMG]http://i40.tinypic.com/xcrv9e.png[/IMG]

Prosím aby reagovali pouze Ti, kteří jsou schopni mi poradit. Ostatní se zdržte přiblblých komentářů typu: Je to rozbitý atd. Děkuji

Moderátory žádám o potrestání nesmyslných komentářů a jakéhokoliv offtopicu, děkuji.
lustro
Pozeral som po nete tú chybu skús zohnať novšiu verziu winraru (najnovšia je 5.00) tej osobe to pomohlo Smile PS pekná estetika len ten tynipic :D
Teczka83
Jenže to dělá jen u některých souborů. Většinu mi to rozbalí bez problémů....
Polaco
Zjevně nebude chyba ve tvém winraru ale zřejmě u poskytovatele od kterého jsi soubor stáhl také je možné že pokud máš antivirový program tak to automaticky zakazuje extrahovat z důvodu objevení nebo jen podezření viru. Vyskoušel bych pokud máš tedy antivirový program ho na chvíli vypnout zda se to extrahuje a pokud ne je opravdu chyba na straně druhé tedy poskytovatel souboru od kterého jsi jej stáhl.
sK
Paladino a ked vypne antivirus, extrahuje to sem zase pride ohladom virusu? :D Pokial ti to robi len pri tomto tak by som skusil najst iny download toho filmu.
Polaco
Já to tak dělal a žádný virus nebyl :D Obvykle to jsou jen podezření.
yaroush
buď vir, nebo poškozenej soubor...ty za to nemůžeš...
kdybys něco scháněl tak se ozvi do SZ(tady nesmím, nejsme warez) :-D
Luky_SVK
môže byť chybný súbor alebo aj zle stiahnuté
Teczka83
Vyřešeno a děkuji. Problém byl u mě, stačilo vypnout torrenty jazyk. Asi někdo sosal a při extrahování to vadilo. Už je to rozbalený a funguje to (nebyl to film, ale add on do Railworks 4). Díky a můžete zamknout Smile
Prejdite na fórum:
Anketa
Kupujete už dárky na Vánoce?
Ano, už je nejvyšší čas
6 Hlasov
11%
Ano, miluji nakupování dárku
2 Hlasov
4%
Ne, je ještě čas
14 Hlasov
25%