Informácie o serveri

R
Pripojiť sa na server

Čítať tému

Youtube
NYPD_ONDAJEE
zdravím v poslednej dobe mám problém s prehrávaním niektorých videií a Livestreamov cez Youtube problém je následovný po tom čo zapnem video chvílu sa načítava no potom mi to vypíše chybovú hlášku "vyskytla sa chyba, skúste to znovu neskor" neviem v čom može byt problém ale ani Google mi bohvie ako nepomohol
twistedTSD
Mně celkově Youtube funguje divně poslední dobou. Když kliknu na vyšší kvalitu, tak se nic nestane, video se načítá strašně pomalu, apod...
NYPD_ONDAJEE
napadlo ma že to naozaj može byt problém Youtubu ale nvm
NYPD_ONDAJEE
srry za double post. zistil som že mi to robí hlavne u Livestreamov proste video sa načíta ale obraz nie iba čierna obrazovka fakt netuším čím to je niekedy sa mi stane aj to že sa mi LV pustí ale len na zhruba 5 sekúnd a zasekne sa mi
_flowy
skús preinštalovať flash player .. ale neviem či to pomože, ale za pokus to stojí .. alebo skús rozne prehliadače ..
NYPD_ONDAJEE
Citácia
robo_flowy napsal:

skús preinštalovať flash player .. ale neviem či to pomože, ale za pokus to stojí .. alebo skús rozne prehliadače ..

ok skúsim dík za tip Smile
nepomohlo ani preinštalovanie adobe myslím si že je nejaká chyba u Youtubu ale fakt už nvm
Upravil NYPD_ONDAJEE dňa 01.11.2013 21:50
Sh1TeRkO
Vy**b ten Tvoj šrot z okna, nič Ti na ňom nejde.

Ako môže byť chyba na YT, keď mne ide všetko?
NYPD_ONDAJEE
nakoniec bol problém asi v tom Adobe už mi to viacmenej ide každopádne za celí čas čo tu bol ten topik tu prišli poriadne dve rady s toho jedna pomohla čo si cením Smile ale inak sklamanie ps. Eddo viem že mám šrot každopádne toto nieje topik o nom ;)
Prejdite na fórum:
Anketa
Kupujete už dárky na Vánoce?
Ano, už je nejvyšší čas
6 Hlasov
11%
Ano, miluji nakupování dárku
2 Hlasov
4%
Ne, je ještě čas
14 Hlasov
25%