Informácie o serveri
Čítať tému
Crash pri Minimalizáčií GTA
|
|
GaryK |
Pridané 03.05.2014 19:29
|
Príspevkov: 127
Založený: 22.04.13
|
Ahoj Nenašiel so mtu žiaden topic v ktorom by bol môj problém tak zakladám svoj Keď hrám GTA všetko ide neseká vôbec nič,niekto mi napíše na fb tak sa tam idem pozrieť a minimalizujem GTA to prebehne v poriadku lenže keď natom fb odpíšem a GTA chcem znova spustiť otvorího ho,vypne a Report Crash.Toto isté sa mi stalo v obchode s oblečením kde som si chcel kúpiť okuliare a ani ich nenačitalo len zobralo 5000 $ a znova report crash.Prihlásim sa a okuliare sú v krku. Gta mám stiahnuté neni inštalované je to Torrent.rar Stiahol som rozbalil,nainštaloval SAMP a hral. Ak by sa dalo tak by som ocenil keby mi niekto poslal torrent/odkaz odkial si aj on sťahoval GTA a ide mu bez problémov ) Predom ďakujem |
|
|
Sh1TeRkO |
Pridané 03.05.2014 19:46
|
Príspevkov: 3253
Založený: 10.03.12
|
Citácia 4) Je zakázáno v diskuzi o PC zakládat topicky, ve kterých se bude jakýmkoliv způsobem řešit warez (nelegálně získané kopie her, softwaru apod.) v opačném případě Vám může být pozastaven účet až na dobu jednoho týdne, při opakovaném porušení Vám hrozí i permanentní zablokování účtu. Pošlem Ti dva typy GTA čo som mal a šli bez problémov. Zamykám. |
|
Prejdite na fórum:
Anketa
Kupujete už dárky na Vánoce?
Ano, už je nejvyšší čas
7 HlasovAno, miluji nakupování dárku
2 HlasovNe, je ještě čas
14 HlasovNechávám to na poslední chvilku
14 HlasovHraji na SP, nemám čas kupovat dárky
19 Hlasov
Len prihlásení môžu hlasovať.
Najnovšie články