Informácie o serveri

R
Pripojiť sa na server

Čítať tému

Aktivácia windowsu
MakaPig
Zdravím, pred nedávnom som si dal do servisu preinštalovať windows + vymeniť graficku kartu, ale dnes sa mi začala pri každom reštarte ukazovať tabulka ktorá ma informuje o tom, že nemám aktivovaný windows a tiež mi nejde zmeniť pozadie pracovnej plochy (stále je celé čierne). ďakujem za každú pomoc

Typ systému: Windows 7 Home Premium, Service Pack 1
NeXus
Černá plocha je u nelegálních kopií. Zajdi do servisu a řekni jim, že jsou to ****i a neumí ani pořádně cracknout Windows. Ale černá plocha může být i kvůli špatnýmu ovladači grafiky, takže než jim to vyřídíš, zkus aktualizovat grafický ovladač. Pokud je to možné, vyscreenuj plochu. Vpravo dole máš možná napsáno, že je to kvůli nelegálním Windows, což by znamenalo, že je grafika nejspíš v pořádku a v servisu se jim nepovedlo nainstalovat nelegálně Windows.
Upravil NeXus dňa 04.05.2014 10:42
Sh1TeRkO
Máš na pravo dole nápis?

Poprípade ak máš kúpený Windows (CD) tak použi klúč z neho pri aktivácií. Ak nie. Tak naspäť do servisu a narobiť bordel, že sú neschopní.
_Ego
stačí použít windows loader:D
MakaPig
Citácia
Sh1TeRkO napsal:

Máš na pravo dole nápis?

Poprípade ak máš kúpený Windows (CD) tak použi klúč z neho pri aktivácií. Ak nie. Tak naspäť do servisu a narobiť bordel, že sú neschopní.

V pravo dole nemám žiadny nápis.

//edit
img.tpx.cz/uploads/MakaPig-problem.png

Pozadie som si tam už stihol dať, ale po každom reštarte sa mi dá znova a znova black screen..
NeXus
A když dáš restart, tak tam ten nápis je? Zkoušel jsi to, co jsme ti psal?
MakaPig
Citácia
NeXus napsal:

A když dáš restart, tak tam ten nápis je? Zkoušel jsi to, co jsme ti psal?

Grafický ovladač som skúšal preinštalovať a problém pretrváva, a nie ani po reštarte tam ten nápis nieje
Sh1TeRkO
Klúč k Windowsu nemáš?
MakaPig
Citácia
Sh1TeRkO napsal:

Klúč k Windowsu nemáš?

Nie, ako som už vyššie písal windows mi robili v servise
Sh1TeRkO
Ak je v záruke, tak si sám s tým nič nerob a obráť sa na ten "úžasný" servis.
NeXus
Přesně tak. Už jenom to, že ti nedali v servisu licenční klíč je divný. Co jsi přesně chtěl v tom servisu? Nainstalovat Windows?
Sh1TeRkO
Ešte napíš, že si platil a bude to TOP.
MakaPig
Prehrievala sa mi grafická karta a nabehla mi modrá smrť takže som to dal do servisu a vymenil mi grafiku a preinštaloval windows..
NeXus
Bacha na to, měl jsem pban na webu za warez :D
HeWhoMustNotBeNamed
Start - Tento počítač - pravým a klikni na Vlastnosti a sjeď úplně dolů, do řádku aktivace systému windows a to vyfoť.
Ono to asi bude tím, že to jsou neschopný ****i, co místo toho, aby použili Tvůj originální klíč, použili nějaký aktivátor a použili nějaký oem klíč, takže Ti to bude vyskakovat každou chvíli.. Každopádně Ti, co tu radí warez, tak dostanou ban.
Mrkni se ze spoda windowsu na klíč, jestli tam je napsaný. Pokud jo, tak jen přes příkazový řádek vyresetujeme ten starý klíč a dáš si tam ten Tvůj.
asthenic
Citácia
Máš ten win kúpený?

Citácia
treba zrejme aj zadat licencny kluc, ktory je
nalepeny na skrinke na nalepke a nasledne
aktivovat, su tam 3 sposoby.
pripadne je kluc v krabicke od OS, ak je to
krabicova verzia.
MakaPig
Takže

Citácia
Máš ten win kúpený?

Na skrinke mám akurát starý klúč od windows XP ktorý som tam mal pred tým a pokial viem už ho nenainštalujem.
HeWhoMustNotBeNamed
Počkej, ty windows 7 co Ti tam instalovali, za ty jsi platil zvlášť? Nebo to byly tvoje widle, nebo jak to bylo? Pokud jsi za to platil a oni Ti tam nainstalovali nelegální widle, ještě k tomu špatně zaktivovaný, tak z toho by mohli mít slušnej průser. :D
asthenic
Ak Ti tam nahodili nelegálnu verziu Winu, tak majú problém so štátom, ak to podáš ako trestné oznámenie, následne Ti musia škody opraviť, alebo zaplatiť.
NeXus
Vždyť jo. Já od začátku předpokládal že mu to tam dali nelegálně. Myslete na to, v jakym státě žijeme.
Prejdite na fórum:
Anketa
Kupujete už dárky na Vánoce?
Ano, už je nejvyšší čas
7 Hlasov
13%
Ano, miluji nakupování dárku
2 Hlasov
4%
Ne, je ještě čas
14 Hlasov
25%