Informace o serveru

R
Připojit se na server

Číst diskuzi

Prográmky na čištění
Tom14
Ahoj, chtěl bych poradit prográmky na pročištění PC + u CCleaneru, co mám zaškrtnout, ale i u jiných, takže prosím jen odborníky na prográmky, které mi doporučíte Smile.
twistedTSD
Jako vždy, já doporučuji jen Ccleaner. U něj máš téměř jistotu, že není přehnaně agresivní k systému, což může mít nepříjemné následky. A ten základ (pročištění cache, registrů) výborně zvládá také.

Jsem toho názoru, že reinstalovat operační systém každý měsíc není normální...

Upravil/a twistedTSD dne 25.05.2014 18:41
dpq7WImm8w
Co máš zaškrtnout, se bude radit těžce. Především Ty by jsi měl vědět co potřebuješ vyčistit a podle toho si musíš program nastavit. Zkoušel jsem jich víc, ale většina je taková špatně přehledná, takže určitě CCleaner je nejlepší volba.
Tom14
Citace
Detroit napsal:

Co máš zaškrtnout, se bude radit těžce. Především Ty by jsi měl vědět co potřebuješ vyčistit a podle toho si musíš program nastavit. Zkoušel jsem jich víc, ale většina je taková špatně přehledná, takže určitě CCleaner je nejlepší volba.

To ano, ale já se bojím, aby mi CCleaner nesmazal důležité soubory, takže abych nezaškrtnul něco špatně.
Tom14
Exie_ a kde je ten seznam přípon, to nemohu najít Smile
Sh1TeRkO
Já používam Driver Booster (na aktualizácie daných driverov ako je audio, grafika apod. ), IOBit Uninstaller (na vymazanie a následný sken zvyškových vecí), CCleaner (nastavený a zaškrtnuté všetko okrem kontrolu disku (to posledné).
jiricek371
Ja jsem mel v pc cca 2000 spywaru, malwaru atd. A nic na to nepomahalo, jedine reseni byla preinstalalce pc.
Tom14
Citace
Sh1TeRkO napsal:

Já používam Driver Booster (na aktualizácie daných driverov ako je audio, grafika apod. ), IOBit Uninstaller (na vymazanie a následný sken zvyškových vecí), CCleaner (nastavený a zaškrtnuté všetko okrem kontrolu disku (to posledné).

To trochu nechápu, nemám tam kontrolu disku, už tu hledám dlouho Smile
Sh1TeRkO
Rozšírené - Vyčistiť volné miesto. To je pre mňa zbytočné a zdlhavé.
Tom14
Takže prostě všechno až na to vyčistit volné místo?
Upravil/a Tom14 dne 26.05.2014 13:27
Sh1TeRkO
To je na Tebe. Já mám všetko okrem toho. Tzv i uložené heslá.
Tom14
Hm tak ani ten CCleaner nepomohl, mám tak zasviněnej pc, že nevím co s tím.
Sh1TeRkO
Reinštalácia.
Tom14
Takže rovnou reinstalovat pc :D ?
Sh1TeRkO
Lahké, pohodlné, rýchle. Do 2 hodín to máš i s programami preinštalované.
Tom14
No a hele, já jsem takovej vůl přes tyto věci, ty mi většinou dělal táta, jak se to dělá ? :D
Sh1TeRkO
Počkaj na otca, keď to nevieš. Nič viac Ti neporadím. Aký máš OS?
Tom14
W7
asthenic
MalwareBytes. CCleaner, Advanced System Clear. Tieto používam ja.

MalwareBytes Ti kompletne preberie disk od odpadu, ako sú trojany a .dll, ktoré v PC nemajú čo robiť.

CCleaner na registre, cookies a nepotrebné veci, proste lahké čistenie PC.

ASC používam na zrýchlenie, ako killing procesov a defragmentáciu, aj keď hlbšia sa robí rovno cez Disk->Vlastnosti.
Sh1TeRkO
ASC na Win8 je zlo. Win7 neviem. Mne to osobne počítač dodrbalo.
Přejít na fórum:
Anketa
Kupujete už dárky na Vánoce?
Ano, už je nejvyšší čas
7 Hlasů
13%
Ano, miluji nakupování dárku
2 Hlasů
4%
Ne, je ještě čas
14 Hlasů
25%