Informace o serveru

R
Připojit se na server

Číst diskuzi

 
Pravidla sekce
twistedTSD
superparba.eu/images/Headings/pravidla.png


1. Je přísně zakázáno jakkoli podporovat warez (tedy ilegální/kradený software), zejména formou odkazů na stránky umožňující jeho stažení.

2. Vyjadřujte se bez vulgarismů a nadávek. Nesouhlas lze vyjádřit slušně.

3. Svou radu může poskytnout kdokoli, kdo má s daným tématem nějaké zkušenosti - víc hlav víc ví! Příště třeba někdo jiný pomůže vám.

4. Pokud je váš problém vyřešen (nebo jej již řešit nechcete), požádejte o uzamčení vaší diskuse, ať ostatní neztrácejí čas snahou Vám poradit.

5. Diskuse, která bude neaktivní více než 5 dnů, bude uzamčena. O její odemknutí může zakladatel požádat Moderátora fóra, nebo IT poradce.

6. Pokud chcete vyřešit určité potíže vašeho PC, nezapomeňte při zakládání zmínit co nejvíce informací o něm (OS, typ notebooku či HW parametry,...) a o tom, co problému předcházelo (čištění systému, aktualizace,...).

7. Pokud chcete poradit s výběrem nového přístroje, napište při zakládání kromě finančního stropu také své požadavky a účel, ke kterému jej budete pořizovat. Každý má jiné priority.

8. Držte se tématu!

9. Dodržujte veškerá Pravidla webu.

[!] Warez je termín, označující porušováni autorských práv. Jsou to například webové stránky na kterých je nabízeno ke stažení cracky do různých her, filmy, software a další.
Přejít na fórum:
Anketa
Jak budete slavit Velikonoce?
Hrát na SuperParbě.
20 Hlasů
27%
Šupat holky.
24 Hlasů
32%
Velikonoce neslavím.
10 Hlasů
14%
Mám jiné plány.
20 Hlasů
27%
Pro hlasování musíte být přihlášeni.
Uživatelé online
· Hosté online: 7