Informácie o serveri

R
Pripojiť sa na server

Čítať tému

Problem pc
Nuca
Od pátku mě začal blbnout pc měl jsem kolem 72 stupnu zjistil jsem to tak že u case mě to ukazuje stupně a další blbustky tak jsem na procesor dal novou tepelně vodivou pastu a pc jsem zapl běžel normalně měl jsem 20 stupnu v sobotu jsem zapl pc protože v pátek už jsem na to neměl náladu když jsem v sobotu zapl pc už s tou tepelně vodivou novou pastou tak jsem měl nějakých 20 stupnu.Hrál jsem ráno 4 hodky po 4 hodinách se mi pc vypnul řekl jsem jsi okey.Třeba vypadla elektrika tak jsem ho zapl znova a pc se už začínal vypínat. Když byl třeba zaplý 30 minut a takhle to mam furt někdy vydrží 1 hodinu zaplej potom se zas vypne.Nikdy se mi toto u pc nestalo pokud.
savage
Nie je to náhodou tým,že si tam tu pastu dal ako mentál,prípadne ti nedočiahne chladič a tým pádom sa ti prehreje a ako poistka vypne? Ja už som taký prípad videl. Tú teplotu skús pozrieť cez nejaký overený software. Pokiaľ sa ti predtým nevypínal,musel si niečo urobiť zle keď si sa v tom špáral.
Nuca
Pastu jsem tam dal přijel můj strejda říkal že tý pasty je tam moc tam mi jí dal pryč a dal mi tam on novou pastou to určitě nebylo
pirat
Nemyslim, ze zdroj. Keby to bol zdroj, tak to v idle ma maly dovod padat, skor by to nenastartovalo obcas na prvy krat a podobne. Nic take nespomina, ze mu pc obcas nejde zapnut. Kludne to moze byt aj to SSD... Ak nemas odkial zobrat zdroj, tak mozes skusit par dni fungovat bez SSD. Ak to bude nadalej padat, aspon vylucis, ze je to diskom. V dalsom rade mozes poriadne pretestovat ramky.
Pisem veci, co su lahsie riesitelne, kedze nemas moznost ineho zdroja.. Moze to byt aj on, nevylucujem, len mam nazor, ze skor nie, ako ano. Vylucovacia metoda je zaklad. Ak dokazes tu poruchu vyvolat umelo, tak mas riesenie. GL

edit: Co sa tyka zdroja, tak skus par dni fungovat len na integrovanej grafike. Zdroju sa odlahci, ak je chyteny a nemuselo by to padat. Ak to prestane, tak najdes mozne dva vadne komponenty, zdroj, alebo gpu.
pirat
može to byt aj tym že jedna ramka je pomalšia a jedna rychlejšia.
Prejdite na fórum:
Anketa
Kupujete už dárky na Vánoce?
Ano, už je nejvyšší čas
7 Hlasov
13%
Ano, miluji nakupování dárku
2 Hlasov
4%
Ne, je ještě čas
14 Hlasov
25%