Informácie o serveri
Čítať tému
Problém s inštaláciou hry
|
|
Rich |
Pridané 10.03.2019 12:49
|
Príspevkov: 2849
Založený: 21.12.16
|
Nazdar, niečo sa mi pokazilo v hre a potreboval som reinstall hry. Lenže keď som to inštaloval, tak asi aj na 15 x sa mi inštalácia zasekla. Vedel by mi poradiť niekto čo s tým? S grácií Za slobodnú žurnalistiku - demokracia je nevyhnutnosťou. Neznesiem nespravodlivosť. Keď vidím niečo čo je neférové, poviem si k tomu svoje, mám na to právo. Slušne a bez urážok. // Akcia Bonusové víkendy bol môj nápad. Akciu som vytvoril v roku 2022 v máji. Topic mi bol vymazaný a vytvorený nový, bez menovania toho, kto akciu vytvoril. // Takéto urážky voči mojej osobe sú tu na webe úplne normálne. Vedenie webu sa z tých správ smeje a nerieši ich. Avšak, keď som si v minulosti kedykoľvek dovolil sa obrániť a napísať na to niečo, údajne som vyvolával konflikty a rozvracal SP. A dostal som perma ban. |
|
|
reinz |
Pridané 10.03.2019 12:58
|
Príspevkov: 683
Založený: 23.04.12
|
instaluješ to z dvdčka?
since 2012 |
|
|
Rich |
Pridané 10.03.2019 12:59
|
|
Citácia diesel napsal: Čau, áno z DvD, vždy som to takto inštaloval a nebol nikdy s tým problém, až teraz. S grácií Za slobodnú žurnalistiku - demokracia je nevyhnutnosťou. Neznesiem nespravodlivosť. Keď vidím niečo čo je neférové, poviem si k tomu svoje, mám na to právo. Slušne a bez urážok. // Akcia Bonusové víkendy bol môj nápad. Akciu som vytvoril v roku 2022 v máji. Topic mi bol vymazaný a vytvorený nový, bez menovania toho, kto akciu vytvoril. // Takéto urážky voči mojej osobe sú tu na webe úplne normálne. Vedenie webu sa z tých správ smeje a nerieši ich. Avšak, keď som si v minulosti kedykoľvek dovolil sa obrániť a napísať na to niečo, údajne som vyvolával konflikty a rozvracal SP. A dostal som perma ban. |
|
|
reinz |
Pridané 10.03.2019 13:04
|
|
Oni ty dvdčka časem odcházej, takže bude nejspíš problém v něm. Zkus v tento počítač kliknout pravým na to dvd, dej otevřít nebo prozkoumat (nevím jak to tam teď je napsaný).. Měly by se ti otevřít soubory, co jsou na tom dvdčku nahraný. Všechny je označ, překopíruj do nějaký složky na ploše a spusť setup.exe jako správce.
since 2012 |
|
|
Rich |
Pridané 10.03.2019 14:31
|
|
Ďakujem, ale asi som prišel kde je pes zakopaný.. Keď som ukončil inštaláciu predbežne, napísalo mi nejaký error s data3 alebo data2 ( vždy sa to striedalo ) Keď som teraz tieto posledné dva súbory premiestňoval ako si ty hovoril do zložky, tak mi tieto dva súbory na konci zamrzli na rýchlosti 0B/s. Data 1 a data 4. cab fungujú, ale 2 a 3 nie. Neviete čo s tým? Nestretol som sa nikdy s tým. Alebo ak by som mohol tieto dva súbory niekde stiahnúť, na internete som to nenašiel. S grácií Za slobodnú žurnalistiku - demokracia je nevyhnutnosťou. Neznesiem nespravodlivosť. Keď vidím niečo čo je neférové, poviem si k tomu svoje, mám na to právo. Slušne a bez urážok. // Akcia Bonusové víkendy bol môj nápad. Akciu som vytvoril v roku 2022 v máji. Topic mi bol vymazaný a vytvorený nový, bez menovania toho, kto akciu vytvoril. // Takéto urážky voči mojej osobe sú tu na webe úplne normálne. Vedenie webu sa z tých správ smeje a nerieši ich. Avšak, keď som si v minulosti kedykoľvek dovolil sa obrániť a napísať na to niečo, údajne som vyvolával konflikty a rozvracal SP. A dostal som perma ban. |
|
|
reinz |
Pridané 10.03.2019 14:43
|
|
Citácia Rich napsal: To znamená, že dvdčko je v háji. Buďto je poškrábaný nebo stáří. Máš dvě možnosti - kup si nový dvd někde na aliexpressu (to tě ale vyjde draho) nebo to stáhni z netu jak ostatní a výsledek bude stejnej link na čístý gta ti sem kvůli pravidlům hodit nemůžu, ale kdyžtak ho máš v pm. since 2012 |
|
|
Pandy |
Pridané 10.03.2019 15:48
|
Príspevkov: 8129
Založený: 14.12.14
|
Použil jsi tu mojí verzi nebo tu Tvoji rozbitou? Protože ta moje má soubory funkční. No kdyby něco napiš mi zase na FB. Nějak to dořešíme. // Vyřešeno Upravil Pandy dňa 10.03.2019 17:39 |
|
Prejdite na fórum:
Anketa
Kupujete už dárky na Vánoce?
Ano, už je nejvyšší čas
7 HlasovAno, miluji nakupování dárku
2 HlasovNe, je ještě čas
14 HlasovNechávám to na poslední chvilku
14 HlasovHraji na SP, nemám čas kupovat dárky
19 Hlasov
Len prihlásení môžu hlasovať.
Najnovšie články