Informácie o serveri
Čítať tému
Problem s wifi
|
|
destiny- |
Pridané 19.04.2019 12:40
|
Príspevkov: 1430
Založený: 10.05.16
|
Zdravim, Pokazila sa mi obrazovka na ntb a tak som ho daval do opravy , vsetko islo jak ma , ale potom co prisiel z opravy a ja som ho zapol tak som si vsimol ze na wifi mi ukazuje len 1 palicka a strasne seka a pada ( nemaskoci mi stranka) , za kazdu radu vam dakujem. |
|
|
Czech_ |
Pridané 19.04.2019 12:51
|
Príspevkov: 2357
Založený: 02.12.18
|
Čau přesně toto se mi stalo na mobile, tech problémů muze byt vice jak systémově tak i primo v ntb. Napadlo me jestli nemas poskozenou antenu co prijima internet ktera je v ntb. Když si říkal ze byl na opravě tak je možné ze to treba nejak omylem poskodili. Samozřejmě doufam ze mas dobre internetove pripojeni
|
|
|
savage |
Pridané 19.04.2019 19:38
|
Príspevkov: 352
Založený: 18.12.16
|
Co tak to skusit cez kabel? Urcite by ti to "nepomohlo" co sa tyka pingu a podobnych veci na serveri. Predpokladam,ze chyba bude fyzicka. Wi-Fi karta je v notebookoch pripojena velmi chabo,dvoma kablikmi. Malym pohybom sa mohla z casti odpojit. Pokial to dokazes,vysrobuj spodny kryt notebooku a skontroluj ci su tieto dva kabliky prichytene spravne. Mas vyhodu (teda neviem ake su tvoje skusenosti) ale na 99% sa k tejto karte dostanes hned po otvoreni krytu a nemusis sa v tom sparat. Tu ti prikladam dvoj obrazkovy navod. Prajem vela uspechov..eh..tam kde ich potrebujes.
1. [img]http://insidemylaptop.com/images/Asus-K53U-laptop/disassemble-asus-k53u-laptop-24.jpg[/img] 2. [img]http://techblognewz.com/wp-content/uploads/2018/07/WiFi-2BCard-2BFor-2BYour-2BLaptop.png[/img] |
|
|
destiny- |
Pridané 19.04.2019 19:58
|
Príspevkov: 1430
Založený: 10.05.16
|
On ked bol v oprave tak ked daval dole monitor tak vymenil tie 2 kabliky opravil lebo bol 1 pretrhnuty ale ze vraj ich opravil takze v tom by nemal byt problem |
|
|
Ondrah98 |
Pridané 19.04.2019 20:08
|
Príspevkov: 7503
Založený: 28.10.13
|
Pokud něco někdo dělal s WiFi kartou a po této "opravě" něco nefunguje, i když před ní to bylo v pořádku, tak si myslím, že je celkem jasný, kam se teď obrátit. Tady těžko někdo najde geniální řešení.
|
|
Prejdite na fórum:
Anketa
Kupujete už dárky na Vánoce?
Ano, už je nejvyšší čas
7 HlasovAno, miluji nakupování dárku
2 HlasovNe, je ještě čas
14 HlasovNechávám to na poslední chvilku
14 HlasovHraji na SP, nemám čas kupovat dárky
19 Hlasov
Len prihlásení môžu hlasovať.