Informace o serveru

R
Připojit se na server

Číst diskuzi

alt tab samp
Rich
ahoj, niekedy sa mi stane, že keď dám alt tab a vrátim sa, tak mi sekne hra, ukázuje mi plochu alebo google, proste to, čo som dotearz používal ale gta mi neukáže, v správca úloh mi ukazuje, že gta_exe nereaguje. Mám podozrenie, že to je kvôli tomu, že som raz odinštaloval nejaké microsoft packy, tuším to bol .net alebo visual c++, nainštaloval som späť, ale asi mi niečo chýba, neviete nejako ako to opraviť? Vďaka.
S grácií Kytka pro tebe

www.bratislavskyvecernik.sk/wp-content/uploads/2018/02/allforjan-Posledn%C3%BD-%C4%8Dl%C3%A1nok-zavra%C5%BEden%C3%A9ho-novin%C3%A1ra-J%C3%A1na-Kuciaka-bude-publikovan%C3%BD-medzin%C3%A1rodne-1068x518.jpg

Za slobodnú žurnalistiku - demokracia je nevyhnutnosťou.

Neznesiem nespravodlivosť. Keď vidím niečo čo je neférové, poviem si k tomu svoje, mám na to právo. Slušne a bez urážok.

//

Akcia Bonusové víkendy bol môj nápad. Akciu som vytvoril v roku 2022 v máji. Topic mi bol vymazaný a vytvorený nový, bez menovania toho, kto akciu vytvoril.

//

img.tpx.cz/uploads/Sn%C3%ADmka%20obrazovky%202024-11-13%20214412.png

Takéto urážky voči mojej osobe sú tu na webe úplne normálne. Vedenie webu sa z tých správ smeje a nerieši ich. Avšak, keď som si v minulosti kedykoľvek dovolil sa obrániť a napísať na to niečo, údajne som vyvolával konflikty a rozvracal SP. A dostal som perma ban.
Rich
žiadna pomoc? ak nikto neviete, tak mi prosím vás pošlite z ovládacieho panela obrázok aké mate to .net a visual c++ tie verzie a všetko, ďakujem.
S grácií Kytka pro tebe

www.bratislavskyvecernik.sk/wp-content/uploads/2018/02/allforjan-Posledn%C3%BD-%C4%8Dl%C3%A1nok-zavra%C5%BEden%C3%A9ho-novin%C3%A1ra-J%C3%A1na-Kuciaka-bude-publikovan%C3%BD-medzin%C3%A1rodne-1068x518.jpg

Neznesiem nespravodlivosť. Keď vidím niečo čo je neférové, poviem si k tomu svoje, mám na to právo. Slušne a bez urážok.

//

Akcia Bonusové víkendy bol môj nápad. Akciu som vytvoril v roku 2022 v máji. Topic mi bol vymazaný a vytvorený nový, bez menovania toho, kto akciu vytvoril.

//

Takéto urážky voči mojej osobe sú tu na webe úplne normálne. Vedenie webu sa z tých správ smeje a nerieši ich. Avšak, keď som si v minulosti kedykoľvek dovolil sa obrániť a napísať na to niečo, údajne som vyvolával konflikty a rozvracal SP. A dostal som perma ban.
Antihrdina
hele mně to dělá taky a i když ne alt tabuju, prostě se mi někdy sekne samp a musím se odhlásit jako uživatel a znovu přihlásit. Prostě ta hra má svoje roky a je celkem nestabilní a nekomtabilní s win 10. Mohla ti to taky udělat klidně nějaká aktualizace. Neřešil bych to nijak, stejně to asi neopravíš.
Rich
ee, jak som odinštaloval omylom visual c++ hned som to potom nainštaloval späť ale niečo som asi zabudol. Inak vypínam to aj cez správcu uloh ukončením gta.exe
S grácií Kytka pro tebe

//

//

cechyy
Stává se mi to stejný co Qarkovi, hra se mi někdy prostě jen tak sama vypne, někdy se to stane i v alt+tabu , podívej se na YT ,ale taky si myslím ,že to nijak nejde opravit Smile
img.tpx.cz/uploads/cechypodpisvww.png
Rich
ale mne sa nevypína halo? :D mne sekne. :D A nikdy mi to nerobilo len po odinštalovaní tých c++
S grácií Kytka pro tebe

//

//

zorys
Zkus si dát hru do 32 bitových barev, stejná věc se mi děla, když jsem zapl MTA a nastavilo mi to nevědomky 16 bitový barvy, vždy po alt tabnu mi to freezlo a nešlo mi nic dělat.

i.imgur.com/WHTT459.gif

media.discordapp.net/attachments/834840423658160168/923953281573720084/unknown.png
Ondrah98
Od doby, co mám win 10 se to občas stane. Ve win 7 to zase občas spadlo nebo podobný neduhy. Řekl bych, že to je vzhledem ke stáří hry spíš "vlastnost" než chyba způsobená "nějakými microsoft packy". Obávám se, že snahou o řešení v této oblasti bys nic nevyřešil a spíš bys pokazil něco dalšího. Pokud se to neděje nějak zvlášť často, tak bych to asi neřešil. Kdyby se to dělo příliš často, tak bych se zkusil obrátit na samp forum, v případě zoufalosti na Júdu. ;)
img.tpx.cz/uploads/ondrahjeosliud.png

Svatý Juda
Přejít na fórum:
Anketa
Kupujete už dárky na Vánoce?
Ano, už je nejvyšší čas
7 Hlasů
13%
Ano, miluji nakupování dárku
2 Hlasů
4%
Ne, je ještě čas