Informace o serveru
Číst diskuzi
Problém při spouštění GTA
|
|
DayRider |
Přidané 05.12.2019 18:48
|
Založený: 08.08.17
|
Nedávno jsem si chtěl stáhnout snow mod, zvolil jsem špatnou verzi, doj**** jsem to, protože instalace byla zbytečně složitá a chtěl jsem mód odstanit, a tak jsem vymazal celou složku s hrou a znovu jsem naistaloval. Zapnul jsem GTA nejprve single a ten se ukončil po tom, co jsem kliknul na "load game" (nebo i "new game" ) a hra se začala načítat, ale vypla se přesně v polovině loading baru. Našel jsem rady jako "smazat gta_set soubor" nebo "změnit kompatibilitu na starší verzi windows např. XP", ale nic nepomohlo. Zkusil jsem zapnout single hru s klasickou kompatibilitou (Windows 8) jako správce a hra šlapala, ale touto metodou jsem zkusil zapnout SAMP a nešlo nic. SAMP jsem byl sice schopný zapnout s kompatibilitou na windows XP, ale měl jsem málo FPS (15-25) i přes vypnutý FPS limiter. !V nově staženém GTA není žádný mód ani CLEO. Je to čistá složka pouze se hrou a SAMPem! // Díky za každou radu |
|
|
savage |
Přidané 05.12.2019 20:18
|
Založený: 18.12.16
|
A skusal si gta stahovat aj z ineho zdroja? Nemoze to byt vadnou hrou,i ked cistou,ktoru si stiahol a je v nej nejaka chyba? |
|
|
DayRider |
Přidané 05.12.2019 20:21
|
|
Citace savage napsal: Nezkoušel, taky jsem nad tím uvažoval, ale otázka je proč to předtím šlo a teď ne... |
|
|
Tearsko |
Přidané 05.12.2019 22:56
|
Založený: 07.03.12
|
Zvyčajne ak je to moc posrané tak pomôže odinštalovať všetko ohľadom GTA vrátane modov, cleo, sampu, atď, vymazať všetky dáta o gta z dokumentov a hru nainštalovať na novo ale zvoliť iný disk alebo priečinok (zmeniť inštalačnú cestu) Zmenou tej inštalačnej cesty "obídeš" tie staré súbory v registroch/appdata atď ktoré môžu robiť neplechu. Takže nič nebude brániť funkčnosti hry. A uisti sa že máš dobrý crack, alebo skús potom viacero crackov ak ti to bude blbnúť po novej inštalácii. Prípadne ak si to že moc moc moc posral, tak v niektorých prípadoch pomôže iba obnova Winu do stavu pred týmn, než si to posral. Alebo úplne obvnovenie do nejakej zálohy / čistý instal (to je ale posledná možnosť - najprv reinstal hry). Upravil/a Tearsko dne 05.12.2019 23:02 |
|
|
Majky_ |
Přidané 06.12.2019 01:07
|
Založený: 28.06.13
|
Možná v dokumentech bordel.. Pokud máš GTA V a R* launcher, zkus ho stáhnout z něj, byl zdarma (možná ještě je) pak si jen stáhneš samp plugin a měl by jít samp spustit normálně, jako s cracknutou verzí |
|
|
DayRider |
Přidané 06.12.2019 16:17
|
|
Citace Majky_ napsal: Bohužel už tam SA není zdarma, tak jsem nainstalovat hru do jiné složky, jak psal Tears, a opravdu pomohlo dokonce vidím i 3D texty, které jsem předtím neviděl Takže díky moc borci za rady Můžete zámek |
|
Přejít na fórum:
Anketa
Kupujete už dárky na Vánoce?
Ano, už je nejvyšší čas
6 HlasůAno, miluji nakupování dárku
2 HlasůNe, je ještě čas
14 HlasůNechávám to na poslední chvilku
14 HlasůHraji na SP, nemám čas kupovat dárky
19 Hlasů
Pro hlasování musíte být přihlášeni.
Poslední články