Informace o serveru
Číst diskuzi
Hraješ GTA na CPU s +4C/8T
Ano 2 Hlasů
Ne 1 Hlas
Počet hlasů: 3
Nejde mi texturovane SA:MP
|
|
Dragodast |
Přidané 26.12.2019 10:56
|
Založený: 24.01.15
|
Nazdar lidi. Nedávno jsem tu psal, že mi nejde GTA SA:MP no jeden admin mi pomohl, takže to jakž takž funguje. No jenže mi stále nejde to moje GTA ve kterém bylo textur jak ... víte co. To GTA jsem dával 5 lidem a fungovalo to všem a dodnes ještě funguje, jenže u mě nastal problém po výměně GK a CPU z GTX 1050 jsem přešel na iGPU R5 2400G RX Vega tam to ještě fungovalo, ale jakmile jsem to vyměnil za Ryzen 5 3600 + RX580 8GB, tak to přestalo fungovat a začalo to dělat bordel. 1. Nonstop crash kdy se tomu zachtělo, to už jsem vyřešil (GTA nechce spolupracovat s tolika jádry), takže stačilo tam hodit 1vlákno a fičí to (to čisté GTA). No ale stále nefunguje to natexturované GTA. BTW jak mi minule lidi psali "Když jsi nereinstalovat windowsy, tak je jasný že ti to nepojede". Windowsy jsem reinstaloval -_- a ovladače mám také -_-. |
|
|
reinz |
Přidané 03.01.2020 04:15
|
Založený: 23.04.12
|
Je možný, že to čistý GTAčko ti jede, protože je jednoduše čistý a nemusíš řešit jaká je to verze. Ale když ho chceš módovat, tak musíš myslet na to, že moderní komponenty vyžadujou starou verzi - mám taky R5 3600 + RTX 2060 Super a původní namódovaný GTA, který jsem přehodil z noťasu mi nešlo právě z tohohle důvodu. Cleo a módy jsou kompatibilní s verzí 1.0, u verze např. 2.0 je to buď a nebo.. Takže bych zkusil z netu stáhnout downgrade patch, kterej ti GTAčko přehodí na verzi 1.0 a mělo by ti to šlapat. Akorát se ještě před tím ujisti, že ve VirtualStoru nemáš uloženej obraz GTAčka, kdyžtak ho smaž a v dokumentech vymaž gta_sa.set
since 2012 |
|
|
Disco |
Přidané 10.01.2020 20:18
|
Založený: 17.07.15
|
Neaktivní jak autor tak téma,
|
|
Přejít na fórum: