Informácie o serveri
Čítať tému
Oblaky v GTA
|
|
Rich |
Pridané 18.05.2020 20:17
|
Príspevkov: 2849
Založený: 21.12.16
|
Ahoj, mohol by som sa spýtať, dajú sa vypať oblaky v hre? V /nastaveni som to nenašiel, je na to potrebný nejaký cleo súbor? Samozrejme tak, aby ma to nezvýhodňovalo, ďakujem pekne.
S grácií Za slobodnú žurnalistiku - demokracia je nevyhnutnosťou. Neznesiem nespravodlivosť. Keď vidím niečo čo je neférové, poviem si k tomu svoje, mám na to právo. Slušne a bez urážok. // Akcia Bonusové víkendy bol môj nápad. Akciu som vytvoril v roku 2022 v máji. Topic mi bol vymazaný a vytvorený nový, bez menovania toho, kto akciu vytvoril. // Takéto urážky voči mojej osobe sú tu na webe úplne normálne. Vedenie webu sa z tých správ smeje a nerieši ich. Avšak, keď som si v minulosti kedykoľvek dovolil sa obrániť a napísať na to niečo, údajne som vyvolával konflikty a rozvracal SP. A dostal som perma ban. |
|
|
destiny- |
Pridané 18.05.2020 20:34
|
Príspevkov: 1430
Založený: 10.05.16
|
Klik Tu mas cleo na to. btw. ak by to bolo zakazane toto posielat, prosim hodit to do hide/zmazat mi komentar dik |
|
|
Rich |
Pridané 18.05.2020 20:47
|
|
Citácia Shack napsal: Ďakujem, dúfam, že to nijak nezvýhodňuje, aby to bolo na ban, inak nemalo by to byť zakázané, ak to nezvýhodňuje, takže nemaj obavy. S grácií Za slobodnú žurnalistiku - demokracia je nevyhnutnosťou. Neznesiem nespravodlivosť. Keď vidím niečo čo je neférové, poviem si k tomu svoje, mám na to právo. Slušne a bez urážok. // Akcia Bonusové víkendy bol môj nápad. Akciu som vytvoril v roku 2022 v máji. Topic mi bol vymazaný a vytvorený nový, bez menovania toho, kto akciu vytvoril. // Takéto urážky voči mojej osobe sú tu na webe úplne normálne. Vedenie webu sa z tých správ smeje a nerieši ich. Avšak, keď som si v minulosti kedykoľvek dovolil sa obrániť a napísať na to niečo, údajne som vyvolával konflikty a rozvracal SP. A dostal som perma ban. |
|
|
checkm8 |
Pridané 18.05.2020 21:28
|
Príspevkov: 1061
Založený: 04.06.18
|
Citácia Rich napsal: Je to zvýhodnění jelikož na skyrejsu vidíš trať zatímco ostatní vidí jen mračno. Za mě bych dal shackovi ban za šíření cheatů euphoria ♔ |
|
|
Hendy |
Pridané 18.05.2020 21:32
|
Príspevkov: 1386
Založený: 04.03.18
|
Prečo by to bolo potom tu? http://superparba.eu/forum/viewthread...d_id=89275 |
|
|
Rich |
Pridané 18.05.2020 21:33
|
|
Citácia SHXXTT napsal: No ja neviem, keď bol povolený sun.cs keď noc obmedzovala GRkárov, tak prečo nie aj toto? Povypytujem sa na to v sekcii a keď tak topic zmažem a shack nech príspevok zmaže tiež. S grácií Za slobodnú žurnalistiku - demokracia je nevyhnutnosťou. Neznesiem nespravodlivosť. Keď vidím niečo čo je neférové, poviem si k tomu svoje, mám na to právo. Slušne a bez urážok. // Akcia Bonusové víkendy bol môj nápad. Akciu som vytvoril v roku 2022 v máji. Topic mi bol vymazaný a vytvorený nový, bez menovania toho, kto akciu vytvoril. // Takéto urážky voči mojej osobe sú tu na webe úplne normálne. Vedenie webu sa z tých správ smeje a nerieši ich. Avšak, keď som si v minulosti kedykoľvek dovolil sa obrániť a napísať na to niečo, údajne som vyvolával konflikty a rozvracal SP. A dostal som perma ban. |
|
|
checkm8 |
Pridané 18.05.2020 21:33
|
Príspevkov: 1061
Založený: 04.06.18
|
Citácia HENDY napsal: To bylo přidáno v době, kdy slovo zvýhodnění bral každý na lehkou váhu... euphoria ♔ |
|
|
Rich |
Pridané 18.05.2020 21:40
|
|
Citácia SHXXTT napsal: Je to povolené, moderátori fóra alebo ktokoľvek iný. Môžete ďakujem S grácií Za slobodnú žurnalistiku - demokracia je nevyhnutnosťou. Neznesiem nespravodlivosť. Keď vidím niečo čo je neférové, poviem si k tomu svoje, mám na to právo. Slušne a bez urážok. // Akcia Bonusové víkendy bol môj nápad. Akciu som vytvoril v roku 2022 v máji. Topic mi bol vymazaný a vytvorený nový, bez menovania toho, kto akciu vytvoril. // Takéto urážky voči mojej osobe sú tu na webe úplne normálne. Vedenie webu sa z tých správ smeje a nerieši ich. Avšak, keď som si v minulosti kedykoľvek dovolil sa obrániť a napísať na to niečo, údajne som vyvolával konflikty a rozvracal SP. A dostal som perma ban. |
|
Prejdite na fórum:
Anketa
Kupujete už dárky na Vánoce?
Ano, už je nejvyšší čas
7 HlasovAno, miluji nakupování dárku
2 HlasovNe, je ještě čas
14 HlasovNechávám to na poslední chvilku
14 HlasovHraji na SP, nemám čas kupovat dárky
19 Hlasov
Len prihlásení môžu hlasovať.
Najnovšie články