Informácie o serveri
Čítať tému
Nenaběhne plocha
|
|
Nuca |
Pridané 29.10.2024 20:50
|
Príspevkov: 514
Založený: 24.08.17
|
Zdravím, při zapnutí počítače mi nenaběhne plocha. Na monitoru vidím logo windowsu 10 a jak se načítá, pc normálně běží, ale žádná plocha. Když jsem zkoušel restart, tak někdy ani windows logo nenaběhlo, ale monitor fungoval. Prosím za pomoc, budu opravdu vděčný. PS: začalo to dělat před hodinou… Volání do Free Radia 2024 Xmas party 2023 adminteam |
|
|
Filip369 |
Pridané 30.10.2024 01:38
|
Príspevkov: 72
Založený: 08.03.21
|
Je možné, že se může jednat o hardwarový problém nebo bude potřeba windows reinstalovat. Zkusil bych pustit počítač v nouzovém režimu, to uděláš tak že při bootování budeš opakovaně mačkat F8 a tam v nabídce spustíš nouzový režim a pokud ti to nabehně tak může být problem v nejaky aplikaci ktera se ti pouští při startu nebo nejaky ovladac Nejsem nějaký expert na pc ale tohle me tak jako napadlo a našel na internetu + se chci zeptat kdy jsi naposledy používal ten počítač a fungoval tak jak jsi byl zvyklej, nestahoval jsi neco pred tim nez se ti toto zacalo dít ? Jako nevim jestli je to mozny ze neco stahnes a stane se ti toto ale já jsem třeba před tydnem spustil lolko a byl jsem jenom v klientu 5 min a dostal jsem blue screen, hledal jsem vselijaky zpusoby na opravu a pomohlo mi az tovarni nastaveni, bohužel nevim příčinu proč mi to házelo blue screen pouze při lolku (asi se mi to něco snažilo naznačit ) Upravil Filip369 dňa 30.10.2024 01:48 Ahoj Kacko, musím ti říct, že mám pár věcí, které mi leží v žaludku ohledně tvého působení jako adminky na superpařbě. Mýslím si, že se trochu ztrácíš a nedáváš najevo své vlastní názory (viz veškeré tvoje vyjádření u pub žádostech). Jako admin bys měla být schopná vyjádřit svůj pohled na věc a ne jenom být ve stínu a odkoukávat co dělaj tvoji kolegové. To může vést k nedostatečnému řešení problémů a k celkové nejistotě. Další věc, co mě trochu štve, je tvoje absence v oblasti cheaterů. Jako admin bys měla být v obraze, co se týče těch, co se snaží podvádět. Ale zdá se, že v tomto směru máš trochu mezeru. A tim pádem trochu postrádám důvod proč jsi adminka. A tvoje ježdění misí každý den celý den? Je fajn, že to děláš, ale zdá se, že se na to trochu příliš soustředíš a to můžeš rovnou být jenom hráč. Práce admina není jenom o misích. Je to o udržení pořádku na serveru, a ne jen o tom jezdit mise. Tak co teda? Proč nejsi teda organizator akcí? Přece jenom akce ti jdou a sám si myslím že jsi v tom dobrá. Věřím, že bys to dokázala stejně dobře jako Vetasovic který je taky admin a vlastně dělá stejný věci jako ty, tak proč to nevyzkoušet? Doufám, že tohle vezmeš jako konstruktivní kritiku. Nejde mi o to, abys se cítila špatně, jen chci abys mi řekla tvůj pohled na věc. |
|
|
asthenic |
Pridané 30.10.2024 09:34
|
Príspevkov: 1513
Založený: 29.06.12
|
PC odpoj od elektriny (vytiahni napajaci kabel) a na doske najdi CMOS bateriu ktoru na dve minuty vyber von |
|
|
wadasfaf |
Pridané 30.10.2024 12:00
|
Príspevkov: 135
Založený: 09.03.13
|
To aj keby mal včera Windows zaply tak i tak mu to môže urobiť pretože Microsoft to fláká od 8.1 hore. Jak spomenul Filip u zapnutia mackaj f8 potom troubleshoot - advanced options a command prompt. V cmd zadaj sfc /scannow a malo by to frcat. Ak sa ti nedarí otvoriť to f8, fn+f8 tak môžeš to forcnut tak že pár krát u loadingu Windowsu proste odpojis kábel od pc ale v tom prípade budeš potrebovat a zadať aj príkaz bcdboot C:\Windows na znovu vytvorenie bootovacich súborov.
Upravil wadasfaf dňa 30.10.2024 12:42 |
|
|
Nuca |
Pridané 30.10.2024 13:28
|
|
Večer to teda vyzkouším. Pak to tady updatnu. Zatím díky Sloučené 31.10.2024 10:52: No tak teď se nacita windows a pak to hodí černou obrazovku. Možnosti jsem zkoušel a nic… Upravil Nuca dňa 31.10.2024 10:52 Volání do Free Radia 2024 Xmas party 2023 adminteam |
|
|
asthenic |
Pridané 31.10.2024 11:00
|
Príspevkov: 1513
Založený: 29.06.12
|
a cierna obrazovka je az po prihlaseni do windowsu alebo uz pred? |
|
|
Nuca |
Pridané 31.10.2024 11:24
|
|
Už jsem se dostal do toho režimu a teď to scannuje ty chyby… Potom mám udělat co ? Edit: tak napsalo to, že to opravilo ty chyby. Poté jsem dal restart a zase tmavá obrazovka… Edit: Nakonec jsem to dal to továrního nastavení. Sloučené 31.10.2024 19:43: Nakonec byl nějaký špatný disk, odpojil jsem je, jeden teda nefunguje a druhy ano. Pak tam dal flashku s windowsem a celé přeinstaloval. Ale díky za vaše rady, do budoucna se budou hodit. [size=15]Az mě uvidíte na serveru, napište mi Pm a pošlu vám nějaký cash za to.[/size] LOCK Upravil Nuca dňa 31.10.2024 19:45 Volání do Free Radia 2024 Xmas party 2023 adminteam |
|
|
Bratek |
Pridané 01.11.2024 10:21
|
Príspevkov: 2546
Založený: 05.06.11
|
|
|
Prejdite na fórum:
Anketa
Pro kterou oblast FiveM serveru byste chtěli update?
Mise/joby/brigády
19 HlasovEventy
1 HlasGangy
6 HlasovNový typ bydlení
4 HlasovZbraně
1 HlasAddon vozidla
4 HlasovJiné (navrhnu)
1 Hlas
Len prihlásení môžu hlasovať.
Najnovšie články
Kto je online
· Hostí online: 7