Informace o serveru

R
Připojit se na server

Číst diskuzi

[Poradna]Simulátory
Bravura
Zdravím

Zde vám rozepíši druhy simulátorů na počítač a samozřejmě vše co je potřeba...

Začneme od píky tj.

Simulátory aut:

Pro nováčky co si chtějí simulátor oťukat jak co všechno funguje bych doporučoval Test Drive Unlimited 2, je to spíše arkáda ale s dobrým volantem se naučíte základy všeho, co budete potřebovat do náročnějších simulátorů.
Need for Speed: Shift.
S volantem Logitech G27 sem si tuhle hru dokonale užil, Force feedback fungoval na všech nerovnostech, při brždění se brzdový pedál opravdu těžce zamačkával a hra působí na drahých volantech opravdu luxusně..Tato hra je opravdu pro fajnšmekry kteří si rádi zazávodí(upozorňuji, na klávesnici to
je arkáda koupit si řádný volant!)

Simulátory vlaků:

Tady bych zařadil určitě sérii Trainz a Train Simulator, určitě jste to už někdy hráli, připadalo vám to jako nic?Tak se připravte na Railworks 3, nejpropracovanější simulátor vlaků světa, vlak opravdu při plném naložení brzdí až po stovkách metrů, akcelerace a chování vlaků na trati autoři vyšperkovali.Tato hra je pouze pro opravdové šílence do tohoto odvětví....

Simulátory Trucků:

Tady zařadit určitě sérii 18Wheels of Steel, nejproslulejší a taky jedna z nejlepších sérií truckerských simulátorů trucků na světě(mimochodem, tato firma pochází z ČR, jedná se o SCS Software)...Dále taky od stejného vývojáře Euro Truck Simulator, Trucks & Trailers, UK Truck Simulator, German Truck Simulator a další....

Nově zde přidám také Euro Truck simulator 2, po vydání nejreálnější simulátor na světě.

Simulátory autobusů:

Bus driver, simulátor nesimulátor, autobus se tu choval sice reálně ale hráč postrádal pohled první osoby a v některých pasážích i fyziku a "podřazování" v kopečku...Pro opravdové nadšence je tu zase titul s názvem OMSI, nejlepší simulátor autobusu který jsem hrál.Prodáváte lístky, máte dynamické počasí, udržujete teplotu v autobuse a další..Na to, že hra vyšla už před asi 2 lety je opravdu náročná a propracovaná.

Simulátory lodí:

Ship simulator, asi jediný zástupce v tomto odvětví simulátorů

Tím bych asi skončil, další odvětví simulátorů jsou už málo hratelné nebo mají jen 1-2 hry....

//EDIT Hroch12: Zlepšeno čtení textu.
Upravil/a Bravura dne 20.08.2012 19:39
SVKDominus
Najlepší simulátor áut je ten, že ked poviete rodičovi, aby vás pustil za volant :D :D
Zimbabwe
Dobře Ty Bravuro :D
Jo no Dominus :DD
HeWhoMustNotBeNamed
Pěkný Smile)
Jinak OMSI je dobrý no jen je nevýhoda že je to celkem náročná hra.
Když máte slabej PC tak Vám ten autobus skáče jak prase(kvůli FPS)
Jinak Euro Truck Simulator - pecka hra.. hraju to furt :D
Bus simulator 2012 - největší propadák,trapárna fuj fujky fuj..
Hroch12
Topic zamykám a označuji jako oblíbené.
Ashok
Odemykám, klidně se můžete podělit o další vám známé simulátory.

Já osobně docela rád hrávám Live for Speed. Skvělý online car simulátor. Na klávesnici je téměř nemožné to ovládat ale s volantem je to vážně pecka.
skleeny
neznáte něaky simulátor letadel? nejlépe stíhacích letounů Smile
DoMiNo
Tom Clancy’s H.A.W.X.
Tom Clancy’s H.A.W.X. 2 to je simulátor na stíhací letouny
DeeJaYFaKe
Farming Simulátor. Simulátor farmáření.
tomnet
Adriane jo to je dobra hra Smile ale to TDU 2 je fakticky skvělá hra akorat je skoda ze tam nejsou motorky a lamborghiny.
tomnet
Ale víc mě bavilo TDU2 než Need for Speed shift.
DeeJaYFaKe
TDU som hral, neviem či jednotku či dvojku, ale mal som tam na začiatku mustanga.. :D
SKRILLEX_
Najlepší simulátor kamiónov bude určite EURO TRUCK SIMULATOR 2, výjde koncom septembra tohto roku ;) Tak sa teším že som aj spravil fan stránku na tú hru :D
Kelko007
Dajte mi odkaz na Bus driver (chcem torent)
NewSuperHero
Nemáte nějaký letecký simulátor? Velkých letadel ?
RuliiKkO
Nejlepší je Need For Speed World (online) Smile Dělaj se tam lvl a luxusní grafika
Si te metes conmigo, nos metemos nosotros contigo. Boss

Just enjoying life. Casual cs pleer, hockey enjoyer, f1 lover and also old man.
Bravura
Citace
NewSuperHero napsal:

Skus Flight Simulator X nebo FlightGear který je Freeware. Bohužel musíš stáhnout všechny "segmenty" mapy a celá detailně zmapovaná má cca. 25GB. Nicméně je to nejreálnější simulátor prozatím

Ohledně Euro Truck Simulator 2(dále jen ETS2). Zde bych též řekl, že to bude nejlepší simulátor trucků všech dob. Sám jsem se zůčastnil beta testování přímo v sídle SCS software. Musím říct že je to BOMBA hra. Těšte se opravdu na věci, které byly ve videích jak na Youtube, tak na fotkách a všech informacích ze hry. Většina z toho tam bude. Vývojáři už dokončují práce na hře. Nemohu přesně říci, jestli je to lepší na volantu nebo klávesnici ale doporučuji Logitech Driving Force GT nebo rovnou Logitech G27. Nejlepší zážítek ze hry Smile
Bravura
Citace
Teczka83 napsal:

Euro truck mi nejde. Respektive, Nemám žádný odkaz, kde bych mohl hru stáhnout. Jinak na dvojku jsem viděl videjko a těším se na úpravy Scanie jazyk. A momentálně hraju Trainz simulátor 2009, kdyby jste někdo věděl, jak do toho mám stahovat objekty, vlaky a tratě, sem s radou, to co tam je už mám skoro všechno vyzkoušený Smile

[IMG]http://i47.tinypic.com/fdy1rb.jpg[/IMG]
[IMG]http://i45.tinypic.com/2mw5vgi.jpg[/IMG]
[IMG]http://i47.tinypic.com/29mum29.jpg[/IMG]

Ještě aby se nadšenec do Scanií netěšil Smile

Já osobně bych takový truck chtěl, uvidí se časem Smile
denyl98
Citace
skleeny napsal:

neznáte něaky simulátor letadel? nejlépe stíhacích letounů Smile

Jojo , znám nainstaluj si flight simulator Acceleration - stáhneš si tam modely , dobře propracovaný , a nebo letadla z 2.sv . války - stáhneš si Il-2sturmovick Smile
celkem dobré , ale Bravuro , zapomněl si na letecké simulátory !!!!! za to tě neocením.
SKRILLEX_
Citace
NewSuperHero napsal:

Microsoft Flight Simulator + Addony.
Tam sa môžeš ukojiť kolko len chceš, a potom si môžeš skrátiť podpis. ;)
Ale trochu trvá kým sa v tej hre naučíš, ale potom je to sranda Smile Vlastné skúsenosti.
Přejít na fórum:
Anketa
Kupujete už dárky na Vánoce?
Ano, už je nejvyšší čas
7 Hlasů
13%
Ano, miluji nakupování dárku
2 Hlasů
4%
Ne, je ještě čas
14 Hlasů
25%