Informácie o serveri

R
Pripojiť sa na server

Čítať tému

CO:OP hry
Bratek
Zdravím.

Přicházím s tímhle tématem abych se dozvěděl o nějakým pěkný a dobrý CO:OP hrách. Tedy hrách kde může hrát více kamarádů společně za jedním cílem. Splnit zadanou věc !
Já osobně jsem zatím hrál CO:OP jen Call of Duty: Modern Warfare 2 a Rainbow Six Vegas 2. Tyto dvě hry mám koupené na steamu. Tedy sem můžete napsat které CO:OP hry jste hráli/hrajete a když nějakou recenzičku ke hře Smile

Ještě mám jednu otázku.

Neznáte někdo nějakou CO:OP hru která je jen s ručními zbraněmi (meče, sekery,..) nebo jen sniper ?

Prosím žádné reklamy na jiné weby, recenze nebo warez stránky na stažení hry. Mohli by jste být tvrdě potrestáni. Taky žádné offtopicy atd ..
Upravil Bratek dňa 30.03.2013 13:43
soach
nevim jestli to zrovna bereš jako CO:OP ale The war Z mi připadá celkem dobrá chci si jí ted nkoupit
crymat
Left 4 Dead 2 je dobrá hra
Wellar
Chivalry medival warfare čkeni trailer btw sorry jestli to špatně napsal. Jinak Soachu každý na WarZ nadává, že je lepší DayZ, ale mě se zdá lepší WaRZ
soach
Citácia
Wellar napsal:

Chivalry medival warfare čkeni trailer btw sorry jestli to špatně napsal. Jinak Soachu každý na WarZ nadává, že je lepší DayZ, ale mě se zdá lepší WaRZ

jako já nehrá lzatim ani jedno jen bratranec hraje war Z a co sem koukal na videa tak v Day Z se mi zdaj ty zombíci takový vadný :D nevědi kam běhaj a hlavně Běhaj a to zombii přece nemaj ...

ve War Z se aspon tak trochu plazej a hlavně to vyppadá víc jako po apokalypse
Bratek
Citácia
crymat napsal:

Yes, to jsem taky hrál Smile Hodně dobrá hra.
Wellar
Citácia
soach napsal:

Citácia
Wellar napsal:

jako já nehrá lzatim ani jedno jen bratranec hraje war Z a co sem koukal na videa tak v Day Z se mi zdaj ty zombíci takový vadný :D nevědi kam běhaj a hlavně Běhaj a to zombii přece nemaj ...

ve War Z se aspon tak trochu plazej a hlavně to vyppadá víc jako po apokalypse
Právě...nevím proč ten WarZ tak moc hejtujou...zdá se mi lepší. Koupil bych ho, ale nejsou prašule :D
sK
Citácia
crymat napsal:

Ano alebo 1, ak nerozbehneš 2 (ale mal by si :D)
Bratek
Pěkné, pěkné Smile Nějaké další hry máte ? Smile
Wellar
Citácia
Bratek napsal:

Pěkné, pěkné Smile Nějaké další hry máte ? Smile
Hawken je dokonce otevřená beta. Free to play.
Panzer
Taky nevím jestli bych to bral jako CO:OP hru, ale myslim že Sniper Elite V2 multiplayer, by ti postačila. Jinak, mě napadá Counter Strike. Moc se ve hrách neorijentuju.
No není tady asi úplně vše, ale je toho dost. Malá ukázka pbanůimg.tpx.cz/uploads/PanzerPDPS3.gif
Dyname
Co se týče tvých CO:OP hrách s "meele" zbraní : Castle Crashers
Intersionik
Strategie: Age of Empires III (Paráda)
Battle for middle earth 2
Střílečky: Codka , Left2Dead 2
Závodní: Flatout
Rado
Dočasne to označím ako oblúbené Smile
TheRaP
Citácia
Já osobně jsem zatím hrál CO:OP jen Call of Duty: Modern Warfare 2

Hral to so mnou §dss)ú
CoD:MW2 je najlepšie CO:OP čo som doteraz hral. Odporúčam
TheMajo
Citácia
Saints Row The Third
TommyV
Teoreticky by to bolo možné s Team Fortress 2 Smile
Moja oblúbená FPS :D
Bravura
Skus ArmA II.. Výborný simulátor kde je CO:OP fakt zábava. War Z je humus. Zabugované, předražené a kopie Day Z. Ještě zkus Killing floor, Left 4 dead 2 anebo třeba CoD: BO a jeho zombie mod.
TheMajo
Citácia
Presne tá ArmA II je dobrá tú by som odporúčil a ešte Dead Island nie je zlá CO:OP hra Smile
Bratek
Ameli, ten BF3 vypadá fakt skvěle jen nevím jestli by mi to PC rozjel .. :D
Prejdite na fórum:
Anketa
Kupujete už dárky na Vánoce?
Ano, už je nejvyšší čas
7 Hlasov
13%
Ano, miluji nakupování dárku
2 Hlasov
4%
Ne, je ještě čas