Informace o serveru

R
Připojit se na server

Číst diskuzi

Google Chrome problém Youtube.com
NYPD_ONDAJEE
zdravím mám problém s prehladávačom Google Chrome ide o to že ako náhle si chcem pozriet nejaké video na stranke YT miesto videa tam vydím krásne len čiernu obrazovku ako náhla kliknem lavým na tú čast kde by malo byť video je tam krásne "Movie Not loaded" ako náhle však vypnem a zapnem prehliadač vidá mi idú do určitej doby absolutne nechápem čim to je začalo mi to robít dnes okolo 15:00 možno to bude mať súvis aj s tým že na FB sa musím napríklad prihlásit dva krát aby som sa do svojho profilu dostal

ako teda tento problém odstránim poradťe
Sh1TeRkO
Já mám problém len s FB. S videami vôbec. Tiež sa logujem na 2x.

Skús si aktualizovať flash player v prehliadači - doplnky.
NYPD_ONDAJEE
inak ešte doplním že používam doplnok Addblock ktorý blokuje reklamy
Sh1TeRkO
Používal som adblock, nič mi to nerobilo. Ale zase mám Win8. :D
Flo_rida
Jestli máš Adblock, tak ho zakaž a uvidíš.
NYPD_ONDAJEE
Citace
Eddo napsal:

Já mám problém len s FB. S videami vôbec. Tiež sa logujem na 2x.

Skús si aktualizovať flash player v prehliadači - doplnky.

doplnky myslíš rozšírenia?Smile
Sh1TeRkO
Aj, niekto to má tak a niekto tak. Smile
NYPD_ONDAJEE
Citace
Eddo napsal:

Aj, niekto to má tak a niekto tak. Smile

zobrazuje sa mi tam len addblock ale už aj tak celkovo mi ten YT blbne tá ponuka čo je v lavo sa mi napriklad nerozdeluje lomítkom ale mám to celé spolu ja ako fakt netuším čo sa tomu chromu deje
Sh1TeRkO
Tak skús to čo Florida písal, možno ti to nejde z dôvodu, že ti adblock zakazuje pri tých videách tie reklamy a preto sa nedostaneš k videu.
NYPD_ONDAJEE
tak vyskúšam to, ale predtím mi Youtube aj zo zapnutím Addblockom fungoval parádne a teraz naviše aj to zlé zobrazovanie ponuky.. no nvm nemožem mat v PC nejakú potvoru ktorá to kazí?
NYPD_ONDAJEE
velmi sa ospravedlnujem za double topik ale vyskúšal som možnost rozchodit video po vypnutom addblocku a nepomohlo zistil som však že akonáhle vymažem Cookie Yt videá idú v pohode čím to može byť?
Přejít na fórum:
Anketa
Kupujete už dárky na Vánoce?
Ano, už je nejvyšší čas
7 Hlasů
13%
Ano, miluji nakupování dárku
2 Hlasů
4%
Ne, je ještě čas
14 Hlasů
25%