Informace o serveru

R
Připojit se na server

Číst diskuzi

Google chrome Problém: profil nelze správe otevřít
NYPD_ONDAJEE
zdravím mám problém s Google Chrome po zapnutí mi vybehne chybová hláška profil nelze správne.....

Vyriešenie problému som hladal na Googlu kde som sa dočkal pár odpovedí že mám nájst akýsi súbor v c Documents and settings žial ten súbor nemožem za žiadných okolností najst
prosím o rady Díky Smile... ak nejaké budú

tak som našiel tento návod: Quit Google Chrome.
Open Computer.
Turn on Show Hidden Files and Foldesr in Folder Options in Windows Explorer.
Navigate to: C:\Documents and Settings\{username}\Local Settings\Application Data\Google\Chrome\User Data\
Delete the file named “Web Data”
Start Google Chrome and the error should be gone.

lenže ja proste ten súbor tam jednoducho nemožem nájst
Upravil/a NYPD_ONDAJEE dne 10.10.2013 16:34
Sh1TeRkO
Tak skús odinštalovať a nainštalovať novšiu (ak ju nemáš) verziu Chromu.

Kedže ho nemáš a Ty si to nemazal, je možné že to funguje ako u iných hier, programov atď.

Pre príklad: U WoWka máš všetky dokumenty okrem zložky "Cache", ktorá sa vytvorí až po spustení hry.

Hádam chápeš.
NYPD_ONDAJEE
Citace
Eddo napsal:

Tak skús odinštalovať a nainštalovať novšiu (ak ju nemáš) verziu Chromu.

Kedže ho nemáš a Ty si to nemazal, je možné že to funguje ako u iných hier, programov atď.

Pre príklad: U WoWka máš všetky dokumenty okrem zložky "Cache", ktorá sa vytvorí až po spustení hry.

Hádam chápeš.

nefunguje chybu mi to vypisuje stále... viem že je problém v nejakom súbory v nejakom priečinku ktorý musím zmazat
Sh1TeRkO
Ty si prihlásený na Google účte, keď používaš Chrome?
NYPD_ONDAJEE
hej inak ten návod ako sa dostanem k tomu sobúru je napísaní tam problém je že to proste pomocou toho návodu je u mna nejak inak a absolutne to nemožem nájst sú aj nejaké videá na Youtube k vyriešeniu ale všetko je to na Windows 7
Sh1TeRkO
Já Ti skúsim pomôcť, ale mám Windows 8.

Tiež mám Chrome.

Já šiel do Acer (môj názov) a do vyhladávania som dal "Appdata" a našlo mi zložku "Local", tak som ju otvoril. ďalej zložka "Google", potom "Chrome", "User Data", "Default" a úplne dole mám "Web Data" a "Web Data - journal".
NYPD_ONDAJEE
Citace
Eddo napsal:

Já Ti skúsim pomôcť, ale mám Windows 8.

Tiež mám Chrome.

Já šiel do Acer (môj názov) a do vyhladávania som dal "Appdata" a našlo mi zložku "Local", tak som ju otvoril. ďalej zložka "Google", potom "Chrome", "User Data", "Default" a úplne dole mám "Web Data" a "Web Data - journal".

no presne tieto zložky sú v mojom PC momentálne ako keby k nenájdeniu, žial ani tvoj návod mi nepomohol, škoda že neexistuje žiadny videonávod na Win XP
Sh1TeRkO
Tak potom skús nájsť nejaký program, ktorý Ti program odinštaluje a ešte scanom nájde veci okolo toho a zmaže. Inak už neviem poradiť.
NYPD_ONDAJEE
Citace
Eddo napsal:

Tak potom skús nájsť nejaký program, ktorý Ti program odinštaluje a ešte scanom nájde veci okolo toho a zmaže. Inak už neviem poradiť.

nvm či to pomože Sad najhoršie na tom je že tá oprava vo WIn 7 vyzerá úplne jednoducho ale proste nič žiadne video vo Win XP, fakt tomu nechápem proste
Sh1TeRkO
Citace
NYPD_ONDAJEE napsal:

Citace
Eddo napsal:

nvm či to pomože Sad najhoršie na tom je že tá oprava vo WIn 7 vyzerá úplne jednoducho ale proste nič žiadne video vo Win XP, fakt tomu nechápem proste

No presne ten postup je i na MAC OS, XP apod. Skús ešte v zložke zobraziť skryté súbory a ikony, i keď neviem, prečo by to malo byť schovaté.

Skús ho pomocou tohto návodu vytvoriť nový profil a tak prepísať poškodený.
NYPD_ONDAJEE
tie skryté súbory a priečinky som dal píše to aj v tom návode lenže nevidím v zobrazovaní súborov absolutne žiadnu zmenu akokeby sa mi to nenastavilo.
Sh1TeRkO
Skús ten návod vyššie.
NYPD_ONDAJEE
neviem ako sa dáva to lomítko na pravú stranu :D
Tress
tobe by clovek mohl radit do nekoncecna ale stejne bys vzdycky nasel neco dalsiho jk tak koukam :D ...

ser na to a hod si tam jinej :D ...
NYPD_ONDAJEE
tak mi to potom názve %USERPROFILE%\Local Settings\Application Data\Google\Chrome\User Data\ vyhodilo chybu že Windows nemože nájst C. document tak ja ako fakt nvm ved ale predsa tie súbory niekde naozaj musia byt :D

tak som už s úplného zúfalstva obnovil systém na nejakú 15 hodinu a pomohlo mi to :D
Upravil/a NYPD_ONDAJEE dne 10.10.2013 18:10
Sh1TeRkO
Neviem, ale príde mi divné, že na čo máš Chrome, keď s ním furt máš problémy.
Vyhoď XP z okna, nebudeš mať problém.
NYPD_ONDAJEE
Chrome mi pride najkvalitnejší a za večšinu problémov si možem aj ja konkretne tento súvisel s opravou Winampu ktorá sa mi nepodarila kedže mi to prehrávanie videií stále nejde :D
Sh1TeRkO
Ono treba robiť niečo, čo vieš. ;)
NYPD_ONDAJEE
robil som to podla návodu stiahol som codeky ktoré mi ten profil prepísali sami :D
Sh1TeRkO
Som ešte nevidel, akú spojitosť má Winamp a účet na Google. :D :D :D Toto sa môže stať len tu. Nemůžu
Přejít na fórum:
Anketa
Kupujete už dárky na Vánoce?
Ano, už je nejvyšší čas
6 Hlasů
11%
Ano, miluji nakupování dárku
2 Hlasů
4%
Ne, je ještě čas
14 Hlasů
25%