Informácie o serveri

R
Pripojiť sa na server

Čítať tému

Rada s NTB
Raiden
Zdravím po nějaké době :D . V poslední době mi antivir Norton často ukazuje výstrahy výkonu u programu msdqsnnwf.exe . Zkoušel jsem něco pohledat na googlu, ale tam nic týkající se tohoto programu není. Kvůli tomu programu mi vydrží baterie mnohem kratší dobu... (100% =-+ 45 minut) Ještě nedávno však baterie vydržela 2 a půl hodiny bez problémů (dokud mi to nezačalo hlásit výstrahy) .
Antivir mi nic nenašel, ručně jsem to hledal a nachází se ve složce windows - inf - msdqsnnwf (je to složka) a tu je ten program + ještě nějaké soubory.

Nemáte s tím někdo zkušenosti? Nedávno jsem měl v pc program msasgui.exe a ten dělal to samé, ale ten mi antivir při projíždění NTB našel.
Budu rád za každou radu ;) .
sK
Mas aktualizovanu databazu virusov? Ked ti naslo to predtym tak by malo aj toto..
Majky_
Jedině
[img]http://avastformac.com/wp-content/uploads/2012/09/Avast-for-Mac.png[/img]

//edit

Nastav si test po restartu PC a PC restartuj, pokud je tam jakýkoliv vir, který za běhu systému antivir nenajde, tak !avast ho najde ;)

Sem s ním plně spokojen, nikdy mi nepustil vir do NTB ;)
superparba.eu/includes/player_signatures.php?user=14063
Raiden
Citácia
sK napsal:

Mas aktualizovanu databazu virusov? Ked ti naslo to predtym tak by malo aj toto..

Tím myslíš antivir? Ano aktualizuje se minimálně 1 za den.
Majky93 zkusím Smile
MGKiller
norton neni antivir :D :D to je kktina akurat ..
ked free antivirak radsej aviru , alebo cracknuty eset ..
ale norton to daj hned prec ..
MaWeRiK
Stiahni si C-Cleaner a ked ho budeš mať, zbehni si v ňom na programy a cez ten program ho zakáž. C-Cleaner by ti ho mal bezpečne zakázať, ak nie, je to systémová vec a v takom prípade sa nedá nič robiť.
MGKiller
alebo skus este combofix , ten ti to porusi všetko . taketo programy Smile
Raiden
Zariskoval jsem a hodil ten soubor do karantény, čekal jsem jestli na to NTB bude nějak reagovat ale jede bez problémů. Takže problem solved. Správně
Všem díky za rady Lock!
Hroch12
Spoiler
Lock!
Prejdite na fórum:
Anketa
Kupujete už dárky na Vánoce?
Ano, už je nejvyšší čas
6 Hlasov
11%
Ano, miluji nakupování dárku
2 Hlasov