Informácie o serveri

R
Pripojiť sa na server

Čítať tému

[PC] .Ink soubory
AK47
Zdravím, potřebuji poradit ohledně .Ink souborů, ve kterých se otevírá většina souborů.
Nějakým a samozřejmě nechtěným způsobem se mi podařilo nastavit, aby se všechny soubory s připonou .ink otevíraly v poznámkovém bloku.
Nyní se nemohu dostat k většině aplikací, včetně průzkumníku windows. A jsem docela rád, že se mi nějak podařilo zapnout Operu. Navíc: Ani poznámkový blok neotevřu normálně Facepalm

Děkuji předem za odpovědi. Help
ViNceNzoSvK
Ale normalne *.exe subory sa ti spustaju tak ako maju? Robi tito iba *.ink
AK47
Moc se v tom nevyznám, takže pokud cmd má připonu .exe tak ano :D
zorys
¨Fůůha, to ti nepomůžu, ale zkusím někde zjistit proč to je Smile

i.imgur.com/WHTT459.gif

media.discordapp.net/attachments/834840423658160168/923953281573720084/unknown.png
zorys
PS : Zkoušel si dát vlastnosti, a nemáš tam zaškrtlo jen pro čtení? :D

i.imgur.com/WHTT459.gif

media.discordapp.net/attachments/834840423658160168/923953281573720084/unknown.png
AK47
Citácia
zorokus2 napsal:

PS : Zkoušel si dát vlastnosti, a nemáš tam zaškrtlo jen pro čtení? :D

Nemám. Proč?
Upravil AK47 dňa 30.11.2013 09:50
ViNceNzoSvK
Ano cmd , taskmngr , explorer to vestko je .exe .Ale ti nevies spustit len veci ktore maju odkaz .ink ? To este neni az taky velky roblem ak to je len ink.
AK47
Citácia
ViNceNzoSvK napsal:

Ano cmd , taskmngr , explorer to vestko je .exe .Ale ti nevies spustit len veci ktore maju odkaz .ink ? To este neni az taky velky roblem ak to je len ink.

Ano, ale i tak bych to chtěl opravit, nechce se mi to pořád spouštět přes jejich základní složky..
ViNceNzoSvK
Ked pojdem na PC tak to pozrem skusim si to aj ja lebo som na mobile.
AK47
Citácia
ViNceNzoSvK napsal:

Ked pojdem na PC tak to pozrem skusim si to aj ja lebo som na mobile.

OK, díky moc.
pavol5231
V PC sa moc nevyznám, ale sestre sa stalo toto isté. Hladal som spôsob ako to opraviť, a jedno mi vyšlo. Ak máš WIN 7 ako píšeš, stačí vytvoriť nového užívatela na PC a tam to nebude robiť, iný spôsob som nenašiel Smile
ViNceNzoSvK
To co pise palo je dost jasne kedze kazdy uzivatel si nastavuje to ces co to bude spustat zvlast. Skus to.
AK47
Jde to, kažopádně bych musek začít se vším odznova.. potřebuji, aby se mi to na tomto účtu vrátilo vše zpět do normálnu..
pavol5231
Si daj súbory na USB alebo tam skús dať niekde aby sa presunuli do nového užívatela súbory Smile
ViNceNzoSvK
Vsak ale veci na HDD ti nezmiznu a tam si len znova das odkazy a mozes zasa robit co pred tym.
kapr
Citácia
pavol5231 napsal:

Si daj súbory na USB alebo tam skús dať niekde aby sa presunuli do nového užívatela súbory Smile

Nemusí přes USB, když si toho nového uživatele nastaví jako administrátora tak si to může jen překopírovat ze složky toho starého. Smile
ViNceNzoSvK
No vsak oto ide ze to neni nic taske ani zlozite mat noveho uzivatela napr. mne sa ani raz nestalo ze by som nechtiac zamenil spustanie exe suborov znecim inym alebo ink aubory ,ako sa to vam podari :D zasnem.
Flo_rida
Zkoušeli jsme bod obnovení před změnou ?
ViNceNzoSvK
Najjednoduchsie budes mat ked vytvoris novy ucet ,sam som sa este stakym problemom nestretol kedze je velmi mala sanca ze sa to moze podarit prestavit. Veci ti zostavu. Kedze to bolo 5dni neaktivne tak Lock!
Prejdite na fórum:
Anketa
Kupujete už dárky na Vánoce?
Ano, už je nejvyšší čas
7 Hlasov
13%
Ano, miluji nakupování dárku
2 Hlasov
4%
Ne, je ještě čas
14 Hlasov
25%