Informácie o serveri

R
Pripojiť sa na server

Čítať tému

Help grafika
MakaPig
Ahoj, dnes som konečne na mojom starom PC preinštaloval windows všetko mi ide či už net, zvuk atď. ale nenašlo mi grafickú kartu nikde. Dokonca som sa aj pozeral na nete kde by som to ešte mohol pozrieť. Bohužial nikde. Poradíte mi z tým niekto ? Budem velmi vďačný. PS. Mám winXP
Upravil MakaPig dňa 13.12.2013 19:18
f86
na w xp a w vista treba ovladače nainstalovať manuálne, ovladače nájde iba w 7 a w 8.

zisti si aku maš grafiku, stiahni si ovladače a naistaluj. Uvidiš to v spravcoví zariadení / graficka podpora

odporucam stiahnut a nainstalovat ovladace aj na net a zvuk + doska, cize support cd co bolo s doskou
MakaPig
Citácia
f86 napsal:

na w xp a w vista treba ovladače nainstalovať manuálne, ovladače nájde iba w 7 a w 8.

zisti si aku maš grafiku, stiahni si ovladače a naistaluj. Uvidiš to v spravcoví zariadení / graficka podpora

odporucam stiahnut a nainstalovat ovladace aj na net a zvuk + doska, cize support cd co bolo s doskou

v Správcovi zariadeni mi žiadnu grafiku nenašlo
MakaPig
// Na grafike v PC mám napísané že je to ASUS ale neviem presný model
ViNceNzoSvK
Stiahni si "Siw" dobry program a zisti ti vsetko o PC popripade kukni do Biosu.
MakaPig
Citácia
ViNceNzoSvK napsal:

Stiahni si "Siw" dobry program a zisti ti vsetko o PC popripade kukni do Biosu.

Určite mi nájde aj tu "stratenú" grafiku ?
ViNceNzoSvK
Stratenu ako stratenu ,vies to je tasko povedat mozes ju mat pokazenu ,skus ju vybrat ocistit a opatrne zalozit ,hlavne zisti typ ,to nanej je utcite napisane.
MakaPig
img.tpx.cz/uploads/PIGOS.PNG
Toto mi ukázal ten SIW ak by trebalo ešte niečo pozreť tak to odfotím
ViNceNzoSvK
Mas to tam RADEON HD 3450. Stiahny nan najnovsie ovladace na ADM.com
MakaPig
Ok, ok diky zatial to nelockujte keby sa náhodou niečo stalo
f86
Citácia
MakaPig napsal:

Citácia
f86 napsal:

v Správcovi zariadeni mi žiadnu grafiku nenašlo

ja som to myslel tak ze ak si nainstalujes tie ovladace a bude to funkcne, tak az potom sa ta grafika zobrazi v spravcovi zariadeni, je jasne ze ak nefunguej tak tam ani nebude.

treba stiahnut a hodit do pc tie draivre. potom to bude fachat
MakaPig
Všetko fachčí :D grafiku našlo. Diky všetkým za pomoc Lock!
dpq7WImm8w
Zámek.
Prejdite na fórum:
Anketa
Kupujete už dárky na Vánoce?
Ano, už je nejvyšší čas
7 Hlasov
13%
Ano, miluji nakupování dárku
2 Hlasov
4%
Ne, je ještě čas