Informace o serveru

R
Připojit se na server

Číst diskuzi

Nejde spustiť GTA
-ZTE-
Ahojte. Mám problém s GTA vôbec mi nejde spustiť. včera som preinštaloval windows tak možno to bude tým samozrejme všetky ovládače som tiež nainštaloval. DirectX 9 som si stiahol a vždy keď pustím či SA:MP alebo GTA tak mi to padne hneď, keď na to 2x kliknem. Zostava síce trošku staršia ale dá sa hrať AMD Sempron 3000+ (1,8GHz), 512MB RAM, NVIDIA GeForce 6200 (128mb). windows som preinštaloval s win xp home edition na win xp professional. Všetko šlape ako hodinky len GTA nie a nie :D
Mia_
Service pack 3 stiahni ;p
img.tpx.cz/uploads/B8CD6ECB-9FCC-4F07-9342-55D4120C4048.png
-ZTE-
Ako to myslíš ? Ja mám SP3 Smile
Tearsko
ja som mal obdobný problém po reinstale , ovládače všetko jak malo byť a vyriešil som to reinstalom GTačka a následnej aj sampu na iné miesto na disku ako bolo predtým a všetko išlo.
ViNceNzoSvK
No problém je aj vtom že ak nemáš originalku tak máš zlý crack. Ten ti neposkytnem sem ani nikto iný to sa rieši potom ces SZ, ak chces tak si kúp a budes mat po problémoch. Zostava stačí.
-ZTE-
Nie crackom to nieje. Zálohoval som GTA ešte pred reinstallom toho winu. A ten predtým šiel takže crackom to určite nebude :D
Upravil/a ViNceNzoSvK dne 22.12.2013 14:51
Gepetak
No tak to nainstaluj znovu
ViNceNzoSvK
Citace
Nie crackom to nieje. Zálohoval som GTA ešte pred reinstallom toho winu. A ten predtým šiel takže crackom to určite nebude :D

To co píses nemusí byt pravda, tým pádom ak si tu hru neinstaloval na novy OS taks a ani necuduj za ti nejde.
-ZTE-
No win xp home edition a win xp professional asi nieje až taký rozdiel navyše predtým som dával s windowsu 7 gtačko ešte na ten starý OS (home edition) a šlo to.
ViNceNzoSvK
Pozri but si ju kup alebo si ju preinstaluj ak ti nepojde ani potom ,vymyslime co dalej.
dpq7WImm8w
Citace
2) V případě, že bude diskuze neaktivní déle, než 5 dní, bude moderátorem fóra nebo IT poradcem uzamčena. Pokud si po zamknutí topicu přejete v diskuzi pokračovat, kontaktujte moderátory, nebo IT poradce.

Zámek.
Přejít na fórum:
Anketa
Kupujete už dárky na Vánoce?
Ano, už je nejvyšší čas
7 Hlasů
13%
Ano, miluji nakupování dárku
2 Hlasů
4%
Ne, je ještě čas
14 Hlasů