Informácie o serveri

R
Pripojiť sa na server

Čítať tému

Vírusova háveť
Rancens
Zdravím nastal u mňa malý problém. Predpokladám že je to vírus. Avast ani SuperAntiProfesionalSpyware,MalwareBytes....nič nenašli. Googlil som ale nedošiel som k žiadnemu riešeniu. Ak bude nutné preinštalujem Windows no najradčej by som sa tomu vyhnul. Budem rád za každú radu či pripomienku.

Ale k veci

Volal som z kamošom na skype a hrali sme LoLko odišiel som an hodinu vrátil sa zapol LoL a neuveritelné lagy,ktoré neboli zapríčinené internetom. Pozresom som procesy...Keď som si všimol že využitie CPU je na 100 % a neuveritelne to spomaluje PC. Na minutku sa to ukludnilo a znova.
Mikull
Lagy netu, nebo lagy PC?
Rancens
Na 99% lagy počítača.
Mikull
Citácia
Frei napsal:

Na 99% lagy počítača.

Vyčisti tímhle PC. Btw. dělá ti to jenom u LoLka, nebo i u jiných her?
Rancens
Aj teraz to vyťaženie klesne na prá minút a zase stúpne na 100 %.
Rancens
Citácia
dělá ti to jenom u LoLka, nebo i u jiných her?

Ešte som sa s tím nikdy nestretol a nemyslím že je to LoLkom. Nemusím robiť absolutne nič a stúpne na 90-100%.
Ashok
Nerad vstupuji do odborné diskuze ale prozradil by si, který proces CPU vytěžuje na těch 90%-100%?
Rancens
Najviac procesov čo vyťažujú CPU:
svchvost.exe
explorer.exe
SearchIndexer.exe
perfmoon.exe
ViNceNzoSvK
Uved percenta a kolko MB ram.
Ashok
Nastartuj do nouzového režimu a projeď pc přes Malwarebytes antimalware (MBAM)
ViNceNzoSvK
Najskor sisi nainstaloval nieco co pracuje aj ked to neviuzivas. Samozrejme ze explorer musi ist a svchvost ties tie zvisne niesu zakladom. Pozri v Msconfig co sa ti spusta po starte. Daj start a tam dole napis msconfig. A uved pamet a percenta tich procesov.
Rancens
Po spustení sa mi zapnú:
Catalyst Control Center
avast!
Microsoft Windwos Operating System

Nič viac
ViNceNzoSvK
Odfot mi taskmanager v procesoch vsetky a aj vsetky sluzby a zisti kolko mas miesta na disku.
Rancens
Dokopy volných 150 GB a taskmanager hneď dodám.
f86
hod pocitac do bodu obnovy o den alebo dva spat a vybavene. Zbytocna kulturistika s fotkami a vypisovanim somarin
ShadowCze
Ano bod obnovy vždy zabral ale myslím si že ti něco pomalu odchází v pc. Zkus projet pc CCleanem stáhni si pořádnějsší antivir (Eset) udělej complet kontrolu a pokuď se nic nezmění tak bude závada v pc něco ti odešlo.
zorys
Lidi vím čím to je měl jsem to taky, jdi do Správce úloh, a najdi tam Proces dmwu.exe, ten Vypni, a potom ho najdi ve složce Windowsů a smaž, jinak se ho nezbavíš. Smile

i.imgur.com/WHTT459.gif

media.discordapp.net/attachments/834840423658160168/923953281573720084/unknown.png
Rancens
Zorokus žiadny taký súbor ani proces nemám
zorys
Tak to ti asi neporadím, ale zkus tam hledat nějaký proces který víš že si tam nikdy neměl. Smile

i.imgur.com/WHTT459.gif

media.discordapp.net/attachments/834840423658160168/923953281573720084/unknown.png
ViNceNzoSvK
Hod tu foto.
Prejdite na fórum:
Anketa
Kupujete už dárky na Vánoce?
Ano, už je nejvyšší čas
7 Hlasov
13%
Ano, miluji nakupování dárku
2 Hlasov
4%
Ne, je ještě čas