Informácie o serveri

R
Pripojiť sa na server

Čítať tému

Chyba při zapínání Windowsů
zorys
Zdravím, Mám problem s PC a nevím co s tím, poprvé mně házelo modré smrti když se mi načetl windows, ale vždy jsem to rozjel, ale dnes mně to začalo dělat to že když se mi načítá Win XP tak mně v půlce se to sekne, a PC se Resetuje.

A modrá smrt mi psala něco s Ramkama, ale jde o to že mi nejde napíchnout Mobil do Ntb, takže nemůžu dát Screen.

i.imgur.com/WHTT459.gif

media.discordapp.net/attachments/834840423658160168/923953281573720084/unknown.png
ViNceNzoSvK
Skus si preinstalovat OS ,alebo si tam daj nieco ine.
f86
popiš tu situaciu s ramkami... ak teda sa v tom vyznas, teda ramky v ntb a desktope je rozdiel.

Robil si nieco s ramkami ? popripade popis minulost, ci si robil nejake zasahy do pc alebo os.
Qvosty_
Preinštaluj hard disk mne to pomohlo. Robilo mi to isté
img.tpx.cz/uploads/asgasgas.gif

test
f86
čo znamena preinstaluj hardisk ?

naforamtovat a naisntalovat os znova ?
yaroush
Stáhni si na jiném PC Hiren's Boot CD. Vypal ho na CD. Nabootuj a spusť memtest 86. Nech ho běžet 24 hodin. Pokud nevyhlásí error a červený řádky tak jsou RAM OK. Ale chyba může být v jakémkoli kusu hardwaru. Doporučuju PC rozdělat a vyčistit od prachu, vypojit konektory a zapojit z5.
thomas23
A ještě doporučuji zkontrolovat jestli se Ti pc nějak nepřehřívá či dokonce jestli Ti neodešel nějaký větráček.
f86
zakladatel nejaví záujem...

neaktívna téma, ak budeš mať záujem o odomknutie témy a doriešenie, kontaktuj jeho správcu.

Lock!
Prejdite na fórum:
Anketa
Kupujete už dárky na Vánoce?
Ano, už je nejvyšší čas
7 Hlasov
13%
Ano, miluji nakupování dárku
2 Hlasov
4%
Ne, je ještě čas
14 Hlasov