Informace o serveru

R
Připojit se na server

Číst diskuzi

POMOC POMOC
soach
cus potreboval bych pomoc muj pc jde asi pomalu do duchodu ... no prostě zapnu to vše běží ale nenabehne obraz kdyz takhle vypnu a zapnu asi 10x tak najednou naskoci a jde to obcas naskoci a po chvili se zas obraz vypne nebo se pc sekne nevim co s tim uz sem to preinstaloval a nepomohlo nevite nekdo co s tim ?
ViNceNzoSvK
Ale nezapne sa ti ani monitor ,alebo ti nejde do monitora signal?
soach
Citace
ViNceNzoSvK napsal:

Ale nezapne sa ti ani monitor ,alebo ti nejde do monitora signal?

no na monitoru to nic nenapise ale mohlo by to byt i tim signalem napis jestli vis reseni kdyby to byl signal a ja zkusim aspon to
ViNceNzoSvK
Ano ,ked zapnes monitor tak by ti malo ukazat ze no signal ,tak ani to neukaze? Alebo ked obrazovku zoparkrat vipnes a zapnes pomotom ti naskoci. Nie?
soach
Citace
ViNceNzoSvK napsal:

Ano ,ked zapnes monitor tak by ti malo ukazat ze no signal ,tak ani to neukaze? Alebo ked obrazovku zoparkrat vipnes a zapnes pomotom ti naskoci. Nie?

hele to sem nezkousel nidky protoze ja mam monitor zaplej porad ale zkusim to jakmile se mi to stane znova ted nastesti mam pc zaplej tak ho nebudu dlouho vypinat :D

ale diky za radu snad pomuze
ViNceNzoSvK
To neni rada :D . Ked ho teraz vypnes a zapnes ti naskoci ale neskor ked ho zapnes bude blbut. Tak vtom pride ak si elektotechnik vymen prepalene kondenzatory. Ale ak to neni to pozri iny kabel.

Ak ti neni jasne ,alebo chces vediet viac napis mi SZ a mozme to niak vyriesit.
Upravil/a ViNceNzoSvK dne 04.01.2014 21:03
f86
zle zapojena graficka karta
zle zapojeny kabel do karty z vonka
zvyčajne problémy po pretaktovaní pc
chybne nastaveny bios
ViNceNzoSvK
f86 ,neviem. Ak je to presne to co si myslim ,tak je to problem s kondenzatorom ,kedze presne taky problem som mal ja. Odchadza mu monitor.
soach
Tak sem zkousel vypinat zapinat monitor to nepomohlo furt ze zadnej signal :/ achjo
ViNceNzoSvK
Odpovec este na fkove otazky a uvidime dalej. Kolko krat si ho zapol a vypol ,ale iba vypinac na obrazovke nie zo zastrcky. Dufam ze mas LCD.
soach
Citace
f86 napsal:

zle zapojena graficka karta
zle zapojeny kabel do karty z vonka
zvyčajne problémy po pretaktovaní pc
chybne nastaveny bios

no timhle by to bejt nemelo protoze jsem se v pc nehrabal a vse slo v pohode az potom z niceho nic to zaclo delat...

a ano mam LCD a jen vypinac a udelal sem to tak 15x pak me to prestalo bavit
Janci
Nieje možné aby ti nešlo napríklad len podsvietenie? Môžeš mať vadnú trubicu na podsvietenie monitora. Zistíš to tak, že keď je monitor "zapnutý" a zasvietiš na neho silným svetlom, mal by si vidieť jemne čo zobrazuje. Najviac bielu farbu. Je to len domnienka, samozrejme chyba môže byť niekde úplne inde.
ViNceNzoSvK
Mne to dakedy naskocilo asi az po 20 klikoch. Stvalo ma to a rozobral som ho a zbadam ze su su buchnute kondenzatory. Dam nove a ide hned na prvy krat. Daj to niekomu kto robi z eletrotechnikou nech tito trocha pospajkuje ,to mas za 5min. spravene. Alebo nech sa ti nato pozre. Tu ti viac nepomozeme.
soach
Citace
ViNceNzoSvK napsal:

Mne to dakedy naskocilo asi az po 20 klikoch. Stvalo ma to a rozobral som ho a zbadam ze su su buchnute kondenzatory. Dam nove a ide hned na prvy krat. Daj to niekomu kto robi z eletrotechnikou nech tito trocha pospajkuje ,to mas za 5min. spravene. Alebo nech sa ti nato pozre. Tu ti viac nepomozeme.

jo to bude asi nejlepsi zkusim nekoho sehnat snad je chyba v monitoru a ne v pc
soach
a mame tu novinku obcas mi to hodi ze je datum 1.1 4444 a kvuli tomu mi prestanou pracovat programy dokud to neprehodim zpet .. neni to treba biosem nebo necim ?
RocketLauncherSs
Člověče Tvůj pc žije v budoucnosti, ukazuje datum naší záhuby a zrovna na nový rok, ale to už moje děti mých zesnulých děti po zesnulých dětech nebudou žít. :D Zkoušel jsi bouchnout do hardwaru? Mně když blbla grafika, párkrát jsem rachnul do bočního dekelu a fungoval dalších několik dní dokud jsem nekoupil novou. Zkus tuhle zaručenou radu. Jinak pochybuji, že tu seženeš elektrotechnika... DD
twistedTSD
Citace
soach napsal:

a mame tu novinku obcas mi to hodi ze je datum 1.1 4444 a kvuli tomu mi prestanou pracovat programy dokud to neprehodim zpet .. neni to treba biosem nebo necim ?

Problémy s časem může způsobit odcházející baterka v základovce (která zároveň udržuje v paměti i informace o konfiguraci PC)...ale jestli by mohla být příčinou takových potíží s PC, to nevím.
ViNceNzoSvK
Citace
twistedTSD napsal:

Citace
soach napsal:

Problémy s časem může způsobit odcházející baterka v základovce (která zároveň udržuje v paměti i informace o konfiguraci PC)...ale jestli by mohla být příčinou takových potíží s PC, to nevím.

Mne sa ju nechce menit ,a ties mi robi tak ,že ked niesom den na PC tak mi neukazuje datum presne ale je postupne podani. Teraz ked som prisiel domov po tizdny som tam mal 30.12 0:23 a nie 7.1 16:45. Tak skor ,keby ti ide datum dozadu sa da este pochopit ale dopredu si nemyslim. Ale mozne to je.
soach
Zkusim tu baterku no busim dotoho obcas ale nejak se mu to nevadi a nehne to s nim :D
Janci
Citace
RocketLauncherSs napsal:

...Jinak pochybuji, že tu seženeš elektrotechnika... DD

Tu ma máš ak chceš poradiť nielen o elektrotechnike ale aj v problematike elektroenergetiky ak by si potreboval...

Inak by som skúsil vymeniť baterku, tiež som s tým mal problém, ale blbol mi len čas a dátum. Po vypnutí PC to nepočítalo čas. Ale za pokus nič nedáš.
Přejít na fórum:
Anketa
Kupujete už dárky na Vánoce?
Ano, už je nejvyšší čas
7 Hlasů
13%
Ano, miluji nakupování dárku
2 Hlasů
4%
Ne, je ještě čas
14 Hlasů
25%