Informácie o serveri

R
Pripojiť sa na server

Čítať tému

Problém se sa:mp
Nuffik
Ahoj , takže dnes sem si přeinstalovával Gta , ale sa:mp nefunguje , stahoval sem si 3 x jiné kopie té hry z různých stránek . Single mi jde v pohodě , ale multiplayer mi padne při načítání http://youtu.be/BioBWtlf-a8 . Díky předem Smile
Joseph_CZ
Zkus změnit komatibilitu nebo jak se to píše :D dej si tam třeba windows 98 nebo něco tak a zaškrtni spouštět jako správce.
Frenk98
Taky se mi děje, proto zítra přeinstalovávám kompletně :D
Nuffik
Citácia
Joseph_CZ napsal:

Zkus změnit komatibilitu nebo jak se to píše :D dej si tam třeba windows 98 nebo něco tak a zaškrtni spouštět jako správce.

Tak sem to udělal , a pořád to padá , skusil sem všechny možnosti kompaktibility i přes správce to pouštím a nic :/
Upravil Nuffik dňa 16.02.2014 20:36
Frenk98
A máš vůbec Original hru ? :D Tohle se většinou děje při stahovanejch
Nuffik
Citácia
Frenk98 napsal:

A máš vůbec Original hru ? :D Tohle se většinou děje při stahovanejch

Však tam píšu že sem si stahoval 3 gtačka z různých stránek , protože mi nešla spustit ani ta moje verze kterou sem používal doteď.
Upravil Nuffik dňa 16.02.2014 20:53
Frenk98
To bude tím, stáhl sis SAMP s verzí 0.3x (nejspíše) a tim pádem to nemáš na discu - tim pádem se ti to nemá tzv. odkud spustit :D Kup si nebo půjč od někoho Original hru a pak ti to půjde ;)
Joseph_CZ
Sorry za OT ale Frenku...... Vůbec nezáleží jestli máš origo nebo ne....
Nuffik
Citácia
Frenk98 napsal:

To bude tím, stáhl sis SAMP s verzí 0.3x (nejspíše) a tim pádem to nemáš na discu - tim pádem se ti to nemá tzv. odkud spustit :D Kup si nebo půjč od někoho Original hru a pak ti to půjde ;)

Žádná verze Multiplayeru 0.3x tam nebyla , na tom Torrentu to kladně ohodnotilo přes 5500 lidí , single jde , ale mulťák prostě padá a je jedno na kterém serveru sem.
Upravil Nuffik dňa 16.02.2014 21:25
PazZ
Zkus se podívat jestli tam nemáš nějaké modely aut , popřípadě změn rozlišení nebo si stáhni jiný crack Smile
f86
server prešiel na verziu 0.3 z... možno sa komplikácie skončili.

poprípade zmeň verziu hry + pozri microsoft visula c++ / + net framework

Lock!
Prejdite na fórum:
Anketa
Kupujete už dárky na Vánoce?
Ano, už je nejvyšší čas
7 Hlasov
13%
Ano, miluji nakupování dárku
2 Hlasov
4%
Ne, je ještě čas