Informace o serveru

R
Připojit se na server

Číst diskuzi

[help] start PC
Mikull
Zdravím,
Mám tady menší problém. Můj notebook mi nechce zobrazovat uživatelské účty při startu PC, tj. zobrazí se mi jen pozadí, ale uživatelské účty nikde(mám win7), ale v nouzovém režimu vše funguje. Budu rád za každé rady.
Sh1TeRkO
Skúsil si vytvoriť nanovo užívatelské účty?
Mikull
Citace
Eddo napsal:

Skúsil si vytvoriť nanovo užívatelské účty?

Zkoušel, v nouzovém režimu je vidim, ale jinak ne.
kapr
Takže když ti najede ta plocha tak na ni nejsou ani ikony? Pracovat s PC můžeš jen v nouzovém režimu? Chápu to dobře?
Mikull
Citace
kapr napsal:

Takže když ti najede ta plocha tak na ni nejsou ani ikony? Pracovat s PC můžeš jen v nouzovém režimu? Chápu to dobře?

Ano, nevidím uživatelské účty, ale v nouzovém režimu funguje vše jak má.
kapr
Zkusil bych to projet Antivirem nebo nějakým tím antimalwarem. Já používám HitmanPro když mám podezření na virus. Protože klasický antivirus mi většinou nenajde tu najvíce zahrabanou havěť. Smile
Potom je prý možnost obnovit systém z bodu obnovení. Jestli vytváření bodů obnovení nemáš teda vyplé.
Mikull
Citace
kapr napsal:

Zkusil bych to projet Antivirem nebo nějakým tím antimalwarem. Já používám HitmanPro když mám podezření na virus. Protože klasický antivirus mi většinou nenajde tu najvíce zahrabanou havěť. Smile
Potom je prý možnost obnovit systém z bodu obnovení. Jestli vytváření bodů obnovení nemáš teda vyplé.

Obnovení pomohlo, díky. Můžete Lock!
f86
Lock!
Přejít na fórum:
Anketa
Kupujete už dárky na Vánoce?
Ano, už je nejvyšší čas
7 Hlasů
13%
Ano, miluji nakupování dárku
2 Hlasů
4%