Informace o serveru

R
Připojit se na server

Číst diskuzi

Zpomalené PC
DangerRMV
Čau, mám závažný problém s PC.

Včera večer mi z ničeho nic začal sekat počítač (notebook) a začalo se mi sekat i SA:MP a další hry, prostě ani nejde o sekání PC jako spíš o zadrhávání, kousání, zpomalování. Nechápu, i prohlížeč internetu se mi zpomalil prakticky všechno. Už jsem i restartoval PC, obnovoval systém, CCleanerem, různymi programy na zrychlení PC, ale nic. Musím říct, že tento problém sem už měl a za několik dní to přešlo a v poho, ale fakt nevím... viry v PC to nevím, našlo mi to něco, ale není to tak hrozné protože to jsem i v té době, co mi to ten počítač dělal předtím a pak se to nějak "opravilo". Ani nevím jak jsem to udělal a komp šel v pohodě jako tenkrát. Prosím o veškerou, ale potřebnou pomoc. Určitě stímto měl problém i někdo jiný, opravdu ten kdo mi pomůže tak ho bohatě odměním.

Upravil/a DangerRMV dne 15.05.2014 22:40
Sh1TeRkO
Týmto to prejdi - celý PC. Ak to nepomôže a skúšal si všetko ako tvrdíš. Tak jedine reinštal. Je to chvílková záležitosť (+- 1 hodinka).
asthenic
Dával si niečo do PC predtým, než to začalo?
DangerRMV
Citace
funnky_ napsal:

Dával si niečo do PC predtým, než to začalo?

Nedával :/
asthenic
Neviem no, ak nič nenájde MalwareBytes tak pomôže úplná obnova systému.
Sh1TeRkO
Citace
funnky_ napsal:

Neviem no, ak nič nenájde MalwareBytes tak pomôže úplná obnova systému.

=Reinštalácia Windowsu.
asthenic
Keby si na to išiel tak si zálohuj disk. Potom načítaj zálohu a uvidíš kde je chyba.
TomBanko
Tiež sa my to stalo na NTB ale ja som si kúpil nový počítač takze
TomBanko (he/him). Zástupca hernej komunity herného portálu Superparba.eu. Garancia spravodlivosti.
§
Máš otázku ? Potrebuješ poradiť ? Nesúhlasíš s verdiktom ?
Kontaktuj ma so svojou žiadosťou a spoločne nájdeme riešenie.
§

img.tpx.cz/uploads/Screenshot 2024-08-03 215039.png
asthenic
Citace
Zagz napsal:

Tiež sa my to stalo na NTB ale ja som si kúpil nový počítač takze

Úplne bezvýznamný koment. Nijako sa mu nesnažíš poradiť, tak tu nemáš co písať.
tomnet
Vytížení procesoru máš normální ?
DangerRMV
Citace
Sh1TeRkO napsal:

Týmto to prejdi - celý PC. Ak to nepomôže a skúšal si všetko ako tvrdíš. Tak jedine reinštal. Je to chvílková záležitosť (+- 1 hodinka).

Hele, díky za radu, ale moc to nepomohlo. Dám na tvoji radu, počkám pár dní jestli to přejde jako předtím, když jsem měl problémy. Pokud ne, nezbyde mi nic jiného...
Upravil/a DangerRMV dne 15.05.2014 22:16
DangerRMV
Citace
tomnet napsal:

Vytížení procesoru máš normální ?

Promiň, ale já se nevyznám ani v tomto, vůbec nevím co myslíš a kde to vyhledám. Fakt na toto jsem jelito Naštvaný
Sh1TeRkO
Aký máš operačný systém? Win7/XP/8/8.1?
Mk1
Máš Antivirak ? Smile
DangerRMV
Win 7, mám antivirák, ale ten teď neřeším, všechny viry mám pryč. Aspoň doufám...
Sh1TeRkO
ctrl+alt+delete a prepnúť na "Procesy".

Dole by Ti malo vypísať na kolko percent máš zaťažené CPU (procesor) i RAM.

img.tpx.cz/uploads/Procesy.png

Ku príkladu.
twistedTSD
"různymi programy na zrychlení PC"...Jestli není problém právě v tom. Psal jsem to tady už 100x - když jsem měl noťas plný těchhle zrychlujících ch*jovin, doslova se mi zasekával PC a umřel Windows Update. Od doby co je na něm jen Ccleaner, funguje spolehlivě a rychle bez jediného reinstallu.
asthenic
Ak je to stále vysoké číslo, tých 90-100%, tak je to maximálne vyťažené, daj správcu a zoraď procesy podla vyťaženia CPU, napíš sem proces, ktorý žerie najviac pamäte. (aj zo sieťovej strany) Pavdepodobne tam nájdeš procesy svchost.exe a nevyriešiš nič.

Procesor si pravdepodobne netaktoval, takže tým to asi nebude. Pred reštartom systému skús vyčistiť PC z vonka. Vyber všetky karty, ventilátory a povysávaj.

// Hodila by sa zostava PC.
Upravil/a asthenic dne 15.05.2014 23:06
DangerRMV
Právě sem obnovil systém a všechno je smazané, vypadá to dobře. Já to plánoval už dlouho, protože jak je známo, můj PC byl totální v háji. Díky všem za rady, dufám, že mi to v problému pomůže. Pokud ne, tak si zavolám asi odborníka na PC. Právě připravuju GTA ke stahování, snad to půjde bez problému. Ani jsem to neobnovoval kvůli moc tomuhle, ale hlavně kvůli tomu, že už opravdu sem to měl velmi závážné stím kompem. Tak uvidím, myslím, že jsem udělal dobře.
Sh1TeRkO
Akú máš zostavu?
Přejít na fórum:
Anketa
Kupujete už dárky na Vánoce?
Ano, už je nejvyšší čas
7 Hlasů
12%
Ano, miluji nakupování dárku
2 Hlasů
3%
Ne, je ještě čas